Bafra`da "İlköğretim Haftası" programı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “İlköğretim haftası” programı düzenlendi.

Bafra`da "İlköğretim Haftası" programı

Bafrahaber - Samsun`un Bafra İlçesi`nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “İlköğretim haftası” programı düzenlendi.

Bafra İlçe İsmet İnönü İlköğretim Okulunda düzenlenen programa Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “ Geleceğin güvncesi sevgili öğrencilerim başarılı olmak için okumak, öğrenmek, düşünmek, okuduklarınızı yorumlamak gibi zihin sporları yapmalıyız. Nasıl spor hareketleri kaslarımızı güçlendiriyorsa, beyin jimnastiği de zekâmızı geliştirir ve hafızamızı güçlendirir. Böyle düşündüğümüzde öğrenmek zevkli bir eyleme dönüşür ve sizi başarıya ulaştırır. Milletçe övdüğümüz tarihsel başarılarımızda milli ve manevi değerlerimizin etkisi unutulmamalıdır. Bu nedenle aile ve toplum yaşantımızda bu değerlerimiz yerlerini korumalı ve yeni nesillere örnek yaşantımızla aktarılmalıdır” dedi.

Katipoğlu`nun ardından konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “ 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ve ilköğretim haftasının çocuklarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Konuşmaların ardından  “İlköğretim Haftası” programı okul öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER