Bafra’da Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi

Bafra Kaymakamlığı Önderliğinde ve Hasan Çakın Halk Kütüphanesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 54. Kütüphane haftası kutlamaları büyük katımla yapıldı.

Bafra’da Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi

Bafra Kaymakamlığı Önderliğinde ve Hasan Çakın Halk Kütüphanesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 54. Kütüphane haftası kutlamaları büyük katımla, Bafra İlçe Kültür Merkezinde yapıldı.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan programda, 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlandı.

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şaban Hüryaşar;

’’Halkın bilgi edinmesini karşılayan, yaşam boyu öğrenme çabalarını destekleyen, başta çocuklar olmak üzere halkın okuma kültürünü ve Kütüphaneyi kullanma alışkanlığını geliştiren her düzeyde örgün ve yaygın eğitimi destekleyen Kütüphaneler, amacı doğrultusunda materyal seçer, sağlar ve teknik yöntemlere uygun olarak düzenler ve okuyucunun hizmetine sunar. Yine Kütüphaneye ait kitapları Kütüphane dışında kullanmak üzere ödünç verir’’ dedi. Hüryaşar`ın ardından Ankara Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş katılımcılara konferans verdi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu sahne gösterileri ile program devam etti.

Programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, daire müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER