BAŞKAN ŞAHİN: BÜYÜKŞEHİR İLE KOORDİNE İÇİNDEYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak katıldığı Şehircilik Şurasından dönen Başkan Şahin Karla mücadele konusunda ki çalışmaları takip etti.

BAŞKAN ŞAHİN: BÜYÜKŞEHİR İLE KOORDİNE İÇİNDEYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak katıldığı Şehircilik Şurasından dönen Başkan Şahin Karla mücadele konusunda ki çalışmaları takip etti. Büyük şehir yetkilileri ile toplantı yaptı. Başkan Şahin “ Büyük şehir belediyesi ile koordine içinde çalışmaları yürütüyoruz “ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yoğun kış şartları kendini gösterdi. Ülkemizin pek çok şehrinde olduğu gibi ilçemizde de yoğun kar yağışı yaşandı. Ekiplerimiz ilk andan itibaren yol açma çalışmalarını başlattı. Ana yollarımız açtık. Kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Çalışmalarımız buna göre devam edecek. Bu çalışmalarda büyükşehir belediyemiz ile koordine içindeyiz. Bugünde Büyük şehir belediyemiz Bafra şube müdürü Yakup Tulum ile bir toplantı gerçekleştirdik. Bu koordinemiz ile karla mücadelemizi daha iyi şekilde sürdürüyoruz. Yeni mahalle olan köylerimizde ekiplerimiz 7/24 çalışmalarını devam ettiriyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: Bafra’mızda 139 yerleşim birimi ve 2030 cadde ve sokağımız bulunuyor. Cenaze ve hastalarımız oluyor. Ekiplerimiz bunlara öncelik veriyor. Bu şekilde yol açma konusunda müdahalelerimiz de oldu. Büyük şehir belediyemiz ile sürekli temas ve koordine içinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız halkımızın mağduriyetini en aza indirmektir. Karla mücadele konusunda çalışmaları 7/24 fedakarca yürüten tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum.
 







Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 18:59

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER