banner223

BAŞKAN ŞAHİN, MÜCADELEMİZ ZAFERE KADAR SÜRECEKTİR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kayseri’de gerçekleşen terör saldırısı sonrası bir açıklamada bulundu. Açıklamasında terör örgütlerini ve işbirlikçilerini kınayan Başkan Şahin şunları söyledi

BAŞKAN ŞAHİN, MÜCADELEMİZ ZAFERE KADAR SÜRECEKTİR

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kayseri’de gerçekleşen terör saldırısı sonrası bir açıklamada bulundu. Açıklamasında terör örgütlerini ve işbirlikçilerini kınayan Başkan Şahin şunları söyledi:

“Kayseri’de bu sabah çarşı iznine çıkan gencecik fidanlarımıza yönelik gerçekleştirilen hain saldırıda 13 şehidimiz, 12’si yoğun bakımda 55 yaralımız var. Daha önce de 10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra, orada görev yapan polislerimize ve vatandaşlarımıza yönelik alçakça terör saldırısı düzenlenmiş ve 44 canımız şehit düşmüş, 155 canımız yaralanmıştı.

Bu hain saldırılar bizleri tarifsiz bir acıya boğmuştur. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerimize sabırlar, milletimize baş sağlığı diliyorum.

Terör örgütleri ile ortak bir yapı kuran şer odakları, milletimizin önüne kesmek için her yolu denemektedir. Dün büyükelçilerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik terör saldırıları yapan ASALA terör örgütü vardı. Milletimiz bu canileri yok etti. 15 Temmuz’da ülkemizi işgal etmek, devletimizi parçalamak, demokrasiyi sona erdirmek isteyen FETÖ ihanet hareketini kahraman milletimiz ezip geçti.

PKK, PYD, DAEŞ, KCK, DHKP-C ne kadar terör örgütü varsa asil ve necip milletimiz bunları da yok edecektir. Bizim 5.000 yıllık bir tarihimiz vardır. Biz güçlü bir devlet ve büyük bir milletiz. Bu tarihin içinde kim ihanet ettiyse cezasını bulmuştur. Bundan sonra da bulacaktır. Milletimize ihanet edenler cezasız kalmamıştır ve asla kalmayacaktır.”

Mehmetçiğimizin, polisimizin ve asil milletimizin kanını dökenler cezasız kalmayacaktır.

Devletimizin birliğine, milletimizin kardeşliğine, insanlarımızın canına kast edenlerle mücadelemiz zafere kadar sürecektir.


Söz veriyoruz:
Vatanımız Bölünmeyecek
Ezanımız Susmayacak
Bayrağımız İnmeyecektir.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 18:08

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER