banner223

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULUNDAN ANLAMLI BİR PROJE

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda bu yıl her zamankinden farklı bir şekilde kutlandı.

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULUNDAN ANLAMLI BİR PROJE

        Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda bu yıl her zamankinden farklı bir şekilde kutlandı. 13 Aralık 2016 Salı günü okulda “Tutumlu Olduk, Tutan El Olduk” projeleri doğrultusunda 2/A Sınıf Öğretmeni Devrim ÖNDER öncülüğünde sınıf velilerinin evlerinde yaptıkları ev ürünlerini ve getirmiş oldukları diğer gıda maddelerini, 2/A sınıfı öğrencileri aşçı kıyafetleriyle okulda bulunan bütün öğrencilere velilerinin de yardımıyla satışta bulundular.

         Proje ile ev yapımı yerli ürünlerinin öğrenciler tarafından tüketimi sağlandı ve gıda maddelerinin israfından kaçınarak tutumlu olmanın önemi vurgulandı. Projenin en önemli amacı ise 3 Aralık 2016 Dünya Engelliler Günü düşünülerek bu ay içerisinde ürünlerin satışından elde edilen gelir ile engelli bireylere yardım elini uzatmak ve onlara tekerlekli sandalye almak. Bu özel amaca bağlı olarak projeye okul velileri, öğretmenleri, diğer çalışanları, okul kantini üst düzey destek verdi.

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında 15 Aralık 2016 Perşembe günü 2/A sınıfı öğretmeni Devrim ÖNDER ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri ve etkinlikler okulda bulunan tüm öğrencilere, öğretmenlere ve sınıf velilerine izlettirildi.
Haftanın anlam ve önemine ilişkin sınıflarda görsel sunumlar ve düşünceler tüm öğrencilerle paylaşıldı.
Okul yönetimi Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında güzel ve anlamlı amaçlara hizmet eden proje ve diğer bütün etkinliklerin hazırlanmasında ve katkısında bulunan başta 2/A Sınıf Öğretmeni Devrim ÖNDER olmak üzere tüm sınıf öğrenci ve velilerine ve projeye destek veren tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 18:48

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER