BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, KAYSERİ'DEKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

Türkiye bu sabah Kayseri’de meydana gelen alçak saldırıda vatan evlatlarını şehit vermiş, onlarca vatandaşımız ve askerimiz yaralanmıştır.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, KAYSERİ'DEKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

 Türkiye bu sabah Kayseri’de meydana gelen alçak saldırıda vatan evlatlarını şehit vermiş, onlarca vatandaşımız ve askerimiz yaralanmıştır.
Failinin adı DAEŞ, PKK, FETÖ, DHKPC ne olursa olsun; terörün her türlüsüne karşı tavrımız asla değişmeyecek, mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Yarınlara emin ve güçlü adımlarla, kimseye boyun eğmeden, minnet duymadan, birlik ve bütünlük içinde yürümeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni terörist eylemlerle ve tehditlerle yolundan döndürmeye çalışmak ahmaklıktan başka bir şey değildir.
Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gibi, bu alçaklarla “Millî Seferberlik” ruhuyla mücadele edecek, bunlara açıktan ya da dolaylı olarak yardım ve yataklık eden hiç kimseye katiyen göz yummayacağız.

Bu topraklar çok ihanet planı görmüş fakat tarih boyunca bu milletin diz çöktüğüne kimse şahitlik etmemiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ipi başkalarının elinde olan bu sefil terör örgütlerinin kökünü kazmaya azmetmiş, and etmiştir. Bizi bu yoldan döndürecek hiçbir kuvvet yoktur.
Dost ve düşman iyi bilmelidir ki; Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza duran, beraberlik ve birlik yolundan asla taviz vermeyen güçlü bir ülkedir.
Milletin feraset, cesaret ve dirayetli duruşu, bugüne dek uğradığımız alçak saldırıların hepsinden daha da kenetlenerek çıkmamızı sağlamıştır. Bizim gidecek başka ülkemiz, birbirimize tutunmaktan başka çaremiz yoktur. Bugün -adet yerini bulsun diye- taziye mesajı gönderip, yarın bu teröristleri bağrına basacak olanların nazarımızda zerrece samimiyetleri kalmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti, kimin hakiki dost kimin düşman olduğunu ayıracak ferasete sahiptir. Bundan böyle, bizim canımızı yakan terör örgütlerine imtiyaz sağlayan ve sempati ile yaklaşan herkesle aramıza mesafe koymaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün devlet ricalimizin giriştikleri mücadelede, şehitlerimizin aziz hatırası ve milletimizin kutlu iradesi bizimle beraberdir.
Mazlumların sığınağı ve umudu olan Türkiye, acılarını bağrına basarak inandığı yolda milletiyle el ele, birlik ve beraberlik içinde yürümeye ve mazluma umut olup doğmaya devam edecektir.

Aziz Milletimiz şunu bilsin ki; bu acılara sebep olanlar, bu bayrağın gölgesinde Türkiye düşmanlığı yapanlar bunun bedelini en ağır biçimde ödeyeceklerdir.
Gün teröre ve ihanete karşı birlik olma günüdür.
Bu vesileyle, Kayseri’deki hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Milletimizin başı sağ olsun.

Akif Çağatay KILIÇ
Gençlik ve Spor Bakanı

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 19:15

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER