Özel Bafra Koleji'nden Halep’e Yardım Eli

Özel Bafra Koleji Türkçe Öğretmeni Tuba Yılmaz’ın öncülüğünde Suriye'nin Halep şehrinde yardıma muhtaç insanlar için başlatılan yardım kampanyasına öğrenciler tam destek verdi.

Özel Bafra Koleji'nden  Halep’e Yardım Eli

Özel Bafra Koleji Türkçe Öğretmeni Tuba Yılmaz’ın öncülüğünde Suriye'nin Halep şehrinde yardıma muhtaç insanlar için başlatılan yardım kampanyasına öğrenciler tam destek verdi.

Öğrencilerin kıyafet, temizlik malzemesi, çocuklar için oyuncak, kuru gıda vb. türü yardımlar için özveride bulunarak oluşturulan 1 yardım kamyoneti de bu yardım filosuna dâhil oldu.

İnsanlık mücadelesinin verildiği Halep’in onurlu insanlarına bir nebzede olsa katkı olmanın buruk mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özel Bafra Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Tuba Yılmaz; “İnsanlığın onur mücadelesini verdiği, geçmişin tüm izlerinin bir bir silindiği Halep’te yaşananlara kayıtsız kalmayarak onların bu zor anında hayata tutunmalarını sağlayacak ve onların bir nebzede olsa yaşamsal ihtiyaçlarını giderebilirsek ne mutlu bizlere… Bu manada okulumuzun öğretmenleri Ergül Ayran, Nursaç Düzen, Aylin Yıldız, Sibel Çil, Gözde Arslan, Zübeyde Sezer ve Özge Karaca’nın özveride bulunarak bu insanlık ayıbına dur demek için yardım kampanyasına katkı vererek duyarlı bir davranış örneği sergilediler. Halep’te yaşananlara kayıtsız kalmamalarından dolayı göstermiş oldukları bu onurlu davranışlarından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Özel Bafra Koleji  Müdürü Cafer Koç da yaptığı açıklamada; “Öğretmenlerimizi bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.



Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER