banner221

1930 BAFRASPOR'UN GALİBİYET TILSIMI BOZULDU

Samsun Bölgesel Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor ligin On ikinci haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde karşılaştığı Termespor'a zor geçen karşılaşma sonucu 1-0 mağlup oldu..

1930 BAFRASPOR'UN GALİBİYET TILSIMI BOZULDU

Samsun Bölgesel Süper Amatör Liginde mücadele eden 1930 Bafraspor ligin On ikinci haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde karşılaştığı Termespor'a zor geçen karşılaşma sonucu 1-0 mağlup oldu..

Samsun Süper Amatör liginin onuncu haftasında 1930 Bafraspor ligin on ikinci haftasında lig de ikinci sırada bulunan Termespor ile Bafra Eski Şehir stadyumunda karşı karşıya geldi.

1930 Bafraspor Samsun Bölgesel Süper Amatör ligin de aldığı altı hafta üst üste aldığı seri galibiyetle onuncu haftasında kendi saha ve seyircisinin önünde konuk ettiği ve lig de yirmi yedi puanla ikinci sırada bulunan Termespor ile zor geçen doksan dakika sonucunda ilk yarının 20.dakikasında Termespor'da Ahmet'in ayağında yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılan taraf oldu.

Karşılaşma öncesi İstanbul Beşiktaş Vodofon Arenada, Kayseri’de ve Suriye El-Babta gerçekleşen hain bombalı Terör saldırı sonucu Şehit düşün Emniyet Güçlerimiz, Vatandaşlarımız ve Askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Orta hakem Gökhan Özbulut'un düdüğüyle başlayan karşılaşmada oldukça istekli ve arzulu başlayan taraf ev sahibi 1930 Bafraspor oldu. Karşılaşmanın 10.dakikasında gelişen 1930 Bafraspor atağında sağ taraftan Uğur Sivri'nin ceza sahasının içine gönderdiği topla buluşan Yakup Dodo 'nun etkili vurmasına Termespor Doğan engelledi. Karşılaşmanın 14.dakikasın da ise sol taraftar gelişen 1930 Bafraspor atağında Selami ceza sahasına etkili ortasına Termespor kale içinde kimse dokunamayınca ataktan bir sonuç çıkmadı.

Karşılaşmada ilk on beşinci dakikasından sonra oyun üstünlüğünü alan deplasman takımı Termespor rakip kale 1930 Bafraspor kalesinde ciddi ve tehlikeli ataklar üretmeye başladı. Mücadelenin 20.dakikasın da sol tarafından gelişen Termespor atağında Embiya'nın ceza sahası içine yaptığı ortada arka direk kalede boş kalan Termespor’dan Ahmet takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra oyun üstünlüğüne tamamen ele geçiren Termespor 1930 Bafraspor kalesinde etkili ve gol pozisyonları bulan taraf oldu.Karşılaşmanın 35.dakikasında gelişen Termespor atağında kaleci ile baş başa kalan Yasin'in vurduğu top önce 1930 Bafraspor'un genç file bekçisi olan Berkin seken top kale direğine çarpıp kornere çıktı. İlkyarıda başka gol olmayınca deplasman takımı Termespor 1930 Bafraspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan taraf oldu.

İkinci devreye beraberlik golü için hızlı başlayan taraf ev sahibi 1930 Bafraspor oldu. Rakip kalede beraberlik golünü arayan 1930 Bafraspor kalesinde de kontra ataklardan kalesinde tehlikeli sayılacak gol pozisyonları yaşadı. İkinci yarıda rakip kale Terme spor kalesinde Selami, Halim ve Yakup Dodo ile yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Rakip kalede gol arayan 1930 Bafraspor kalesinde iki önemli kontra atağından rakip takımı Termespor’lu Yasin ve Embiya ile yakaladıkları tehlikeli gol pozisyonlarında 1930 Bafraspor’un direklerine takıldılar. Karşılaşmanın son on dakikası heyecan fırtınasıyla geçen mücadele de başka gol olmayınca bu zorlu ve önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılan taraf deplasman takımı olan Termespor oldu. Karşılaşmada kazanan Termespor puanını otuza çıkarırken,1930 Bafraspor yirmi beş puan da kaldı. Zorlu karşılaşmayı kaybeden 1930 Bafraspor rakibi olan Termespor ile arasındaki puan farkı da beş puana çıkmış oldu.

Karşılaşmaya ilgi her iki takım seyircisi bakımından oldukça iyi di. Bu önemli karşılaşmada 1930 Bafraspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmayarak doksan dakika destek verdi. Rakip takımın seyircisi Termespor’u da yalnız bırakmayarak takımına destek vererek karşılaşmada gülen taraf oldu.


KARŞILAŞMANIN OYNANDIĞI YER: BAFRA ESKİ ŞEHİR STADYUMU

HAKEMLER: GÖKHAN ÖZBULUT, BEKİR YÜCEL, HASAN ERDOĞAN,

1930 BAFRASPOR:BERKİN, KADİRCAN YILDIZ, EMRE©, GÜRCAN SERKAN, KADİRCAN, UĞUR, İLKER, YAKUP DODO, HALİM, SELAMİ

YEDEKLER: MUHAMMED, ONUR, BEDİR, AHMET, SAMET, FAHRETTİN, GÖRKEM,

TEKNİK DİREKTÖR: MAHMUT TOPAL, ZAFER TEKE

TERMESPOR: MURAT, RAFET, YUNUS, DOĞAN, RECEP, HÜSEYİN©, CANBERK, HAKAN, YASİN, AHMET, EMBİYA,

YEDEKLER: ALİ, KAHRAMAN, ALPER, FERHAT, OKTAY, YAĞIZ,

TEKNİK DİREKTÖR: GÜVEN GÜMÜŞDAĞ



GOLLER: 20.DAKİKA AHMET….TERMESPOR….



SARI KARTLAR: EMRE, GÜRCAN, 1930 BAFRASPOR , RECEP- TERMESPOR

 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 11:01

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER