banner223

Şair Süleyman Altunbaş’tan Söyleşi – İmza Günü

Bafralı Eğitimci-Şair-Yazar Süleyman Altunbaş, 10. Kitabı Olan “AYRILIK AŞKA YAKIN YAŞIYORDU” İmza ve söyleşi gününde okurlarıyla buluştu.

Şair Süleyman Altunbaş’tan Söyleşi – İmza Günü

Bafralı Eğitimci-Şair-Yazar Süleyman Altunbaş, 10. Kitabı Olan “AYRILIK AŞKA YAKIN YAŞIYORDU” İmza ve söyleşi gününde okurlarıyla buluştu.

KUMRAN Yayın evi tarafından piyasaya sürülen 10. Kitabı “AYRILIK AŞKA YAKIN YAŞIYORDU” nun imza günü 30 Aralık 2016 Cuma günü 19:00 – 22:00 Saatleri arasında Eflatun Kitap-Kafe’de soğuk ve yağmurlu bir Bafra akşamı olmasına rağmen, okurların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Bu güzel söyleşi-imza gününe OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, Türk-Eğitim Sen Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve yönetimi, Yedi İklim Kültür Sanat Eğitim Bilim Ve Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Recep Şen, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, Usta Şair-Yazar Birfani Mehmet Alan, Söz yazarı eğitimci şair,gazeteci Oktay Zerrin, Özel Bafra İ.Ö.O. Ortaklarından Tayfur Türk, Metin Töre, Kubilay Ural, Cengiz Rıfat Aydın ve Olcay Bey, Mesut Özkök, Samet Mutlu, Ayşe Arslan, Mustafa Özkan, Rafet Albayrak, Nuri Çakır, Kolay Anadolu lisesi Müdür yardımcısı Birol Kağıt, Mustafa Sarıoğlu, Kadir Dönkar, Şura Kama, Nilay Çetin Başaran, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenlerinden öykü yazarı Semrin Şahin, Fatma Hanım, Emine Atasoy ve öğretmenleri, ALTINOVA GAZETESİ İmtiyaz sahibi Muhammet Söylemez ve birçok davetli katıldı.


Süleyman Altunbaş;

Davetli ve misafirlere 10. Kitabı olan “AYRILIK AŞKA YAKIN YAŞIYORDU’’ hakkında bilgiler verdi. Gelen misafirlere teşekkür ederken, program söyleşinin ardından kitapların imzalanması ile son buldu.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 15:49

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER