banner223

YENİ KOOPERATİFE ZİYARET

Bafra yeni bir Esnaf ve Sanatkârlar kefalet kooperatifine daha kavuştu.

YENİ KOOPERATİFE ZİYARET

Bafra yeni bir Esnaf ve Sanatkârlar kefalet kooperatifine daha kavuştu. Geçtiğimiz hafta ilk genel kurulunu yapan S.S. Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifini Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Marangozlar Odası Başkanı Aydın Ev misafirlerini karşıladılar. Yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini belirttiler. Ziyaret esnasında yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret sonrası açıklamalar da bulundu. Başkan şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi. Bafra’mız her geçen gün yeni değerlere ve imkânlara kavuşuyor. Değerli oda başkanlarımız bir araya gelerek esnaflarımız için önemli bir kooperatif kurdular. Milletvekilimiz ve ilçe başkanımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Görüş alış verişi yaptık. İnanıyorum ki kooperatifimiz esnaflarımıza önemli katkılar yapacaktır. Kooperatimizin İlçemize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyor, başkan ve yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum, dedi.
 



Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 17:33

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER