banner223

ATLETİZM 3.BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BAFRA’DAN 8 MADALYA

OTİSTİK ÇOCUKLAR EĞİTİM MERKEZİ) NİN Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve spor kulübü çatısı altında sportif etkinliklerini sürdüren sporcular 5 birincilik ve üç ikincilik alarak bölgenin ilimizin ve Bafra’mızın gururu oldular.

ATLETİZM 3.BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BAFRA’DAN 8 MADALYA

        DOĞANKAYA Özel EĞİTİM Uygulama Merkezi(BAFRA OTİSTİK ÇOCUKLAR EĞİTİM MERKEZİ) NİN Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve spor kulübü çatısı altında sportif etkinliklerini sürdüren sporcular 5 birincilik ve üç ikincilik alarak bölgenin ilimizin ve Bafra’mızın gururu oldular.

                            AYNI OKUL BÜYÜK BAŞARI
         
Federasyonun faaliyet programında yeralan ve 15-17 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya da yapılan  Atletizm 3. Bölge (Akdeniz,Karadeniz) şampiyonası 88 spor kulübünden 408 sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden de sporcular da katıldı.

                                    ‘BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR’

       Kulüp Antronerleri Emrah Çakır,Ali Özdoğan Övünç, Kerim Dursun, Muhammet Çifter sporun çocuk gelişimdeki önemini yaşayarak gördüklerini söyledi.
    Özel Eğitim Uzmanı ve okul öğretmeni M. Semih Gürsoy,“Öğrencilerimizin bağımsız yaşam becerilerini geliştirmeyi önemsiyorduk bu vesile ile çocuklarımıza ve velilerimize çok güzel bir hediye vermiş olduk, kulübümüze ve çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

                ‘SPOR- EĞİTİM-BAŞARI ÜÇGENİNİDE ÖZEL EĞİTİM’
     Bafra ÖZEL SPORCULAR EĞİTİM VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ Başkanı Dursun DÜNDAR  ise, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum; Başta Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ olmak üzere bize desteklerinin esirgemeye Kaymakamımız Sayın Halis ARSLAN ‘a Belediye Başkanımız Zihni Şahin’ e Milli eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu’na Gençlik  Spor Müdürümüz Osman Şenocak’a şükranlarımı sunuyorum”  diye konuştu.

       NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER