BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN, ÖZEL BAFRA AÇI LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İlçesinde Eğitim-Öğretim konusunda hizmet veren, Özel Bafra Açı Lisesini ziyaret etti.

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN, ÖZEL BAFRA AÇI LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

     Ziyaret esnasında okulla ilgili açıklamada bulunan Özel Bafra Açı Lisesi Müdür Recep Taşgın, “Eğitim sistemimizde bu yıl önemli bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandı. Bu nedenle eğitim kadromuzla birlikte öğrencilerimize en güzel eğitim verme planlarımız var. Bu arada okulumuzu ziyaret eden Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.
     Özel Bafra Açı Lisesi Müdür Recep Taşgın’dan bilgi alan Bafra Kaymakamı Halis Arslan daha sonra okulu gezdi.
      Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Eğitim bir ülkenin gelişimi için en önemli unsurdur. Sizlerin de Bafra’da eğitime yatırım yapmanızdan dolayı tebrik ediyor ve başarılı olacağınıza inanıyorum. Çocuklarımız okulu bir aile gibi benimsiyorlar. Bu da girecekleri sınavlarda onları daha azimli çalışmaya itecektir. Artık dünya değişti ve hızla gelişiyor. Bilişim çağındayız. Gençlerimizin her şeyden, her olaydan anında haberi oluyor. Böyle bir ortamda vatanına milletine faydalı, bilinçli, geleceği ilişkin planları olan bir kişi olmalıdırlar. Her öğrencinin bir sportif faaliyet de bulunması başarısını artıracaktır” diye konuştu.
                  NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER