BAFRA ÖZEL ÖĞRENCİLERİN YALI CAFE ZİYARETİ

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun Özel Öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte Atakum Belediye Başkanı Sayın İshak Taşçının Yalı Cafe de misafiri oldular.

BAFRA ÖZEL ÖĞRENCİLERİN YALI CAFE ZİYARETİ

      Atakum Belediye Başkanı tarafından Öğretmen ve öğrencilere yemek ikramında bulundu. Yalı Cafedeki Programa AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan da katıldı.

     Programda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan öğrencilerle birebir ilgilendiler onlarla birlikte aynı masada öğle yemeği yediler. Okul Müdürü Mustafa Yiğit Atakum Belediye Başkanı Sayın İshak Taşçıya ve Ak Parti Milletvekili Adayı Sayın Çiğdem Karaaslan’a okulumuza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

      Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Her Zaman Özel Öğrencilerimizin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi.

     AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan Daha önce 2 defa ziyaret ettiği öğrencileri ile tekrar karşılaşmanın mutluluğunu ve kendisinin de bir engelli kardeşinin olduğunu ve bu öğrencilere bakış açısının ve sevgisinin farklı olduğunu, her zaman engelli kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğini söyledi.

     Karaaslan, yapmış olduğu güzel çalışmalarından dolayı okul müdürüne teşekkür etti.

          NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER