MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI BARIŞ MAHALLESİ’NDE

Milli İttifak’ın SP’li Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar, Bilal Arslan, Bafra ilçesinin Barış Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI BARIŞ MAHALLESİ’NDE

      Milli İttifak adı altında seçime giren BBP ve Saadet Partisi, 7 Haziran seçimine sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Milli İttifakın SP’Lİ Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar, Bilal Arslan, Bafra ilçesinin Barış Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar Barış Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

                MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI HER YERDE

        Bafra ilçesinin Barış Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Saadet Partisi Samsun Milletvekili adayları, Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan Barış Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

        Saadet Partisi Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal yaptığı konuşmada, “Bugün partinin ruh kökü, kendi görüşü, milli görüş olarak sahalardayız. Bunu bu seçimlerde, milletimizin diğer biri olarak kabul ettiğimiz, çok değerli kardeşlerimiz, merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu Büyük Birlik Partisi ekibi ile millet olarak, milletin ittifakı olarak, ittifak yaptık. Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ile birlikte Saadet Partisi adında, iki parti seçime birlikte giriyor. Bu iki görüş ve parti sizi hiçbir zaman yanıltmadı. Size hiçbir zaman yalan söylemedi. Sözünün eri oldu. Verdiği vaatlerin her zaman arkasında durdu” dedi.

        SP Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar,” Büyük Birlik Partisi ile birlikte Saadet Partisi adı altında, iki parti seçime birlikte giriyor. Bu iki görüş ve parti sizi hiçbir zaman yanıltmadı. Size hiçbir zaman yalan söylemedi. Sözünün eri oldu. Verdiği vaatlerin her zaman arkasında durdu” diye konuştu.

         Barış Mahallesi sakini olduğunu ve gereken desteği mahallesinden beklediğini belirten Bilal Arslan ise, “Tarım alanında ciddi tedbirler alınmalı, Ülkemizin ve çiftçimizin, besicimizin menfaatine olan düzenlemeler yapılmalıdır. Tarımdaki bütün düzenlemeler ve uygulamalar ithalatçıların, dolayısıyla yabancı ülkelerin çiftçilerinin ve yabancı firmaların menfaatlerine uygun hale getiriliyor. Diğer yandan kendi çiftçimizin rekabet edemez hale gelmesine, zarar etmesine ve neticede ortadan kalkmasına zemin hazırlıyor. Biz bu sorunların hepsini iktidara gelir gelmez çözeceğiz, Kırsal bölgelerden şehirlere göçün engellenmesi amacıyla, yerel kaynaklar üretime yönlendirilerek, illerde istihdamın geliştirilmesi ve refahın artırılması sağlanacaktır. Tarım arazileri, doğal ve kültürel kimlikler ve yeşil alanlar titizlikle korunacaktır” şeklinde söyledi.

          NAMIK AZGIN

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER