AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

- "Cumhurbaşkanımızın gayretlerini ve çalışmasını görünce ben kendi çalışmamdan utanıyorum ve mahcup oluyorum" - "Ben burada il başkanımıza diyorum ki 'sen 10 koşturmazsan senin ilçe başkanın 9 koşturmaz, ilçe başkanları 10 koşturmazsa sizin yardımcılarınız 9 koşturmaz'. Kimin görevi daha yüksekse o herkesten daha fazla koşturmalıdır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

ÇORUM (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için gece-gündüz gayret gösterdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın gayretlerini ve çalışmasını görünce ben kendi çalışmamdan utanıyorum ve mahcup oluyorum." dedi.

Sorgun, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığının, ilçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan Kongresi'nde, AK Parti'nin Türkiye partisi olduğunu ve tüm teşkilat mensuplarının hizmet için var gücüyle çalıştığını söyledi.

Türkiye genelinde kongrelerin başladığını, yenilenen kadrolarla 2019'daki seçimlere daha güçlü gireceklerine inandığını dile getiren Sorgun, katıldığı kongrelerdeki coşkunun, ülkenin geleceği adına güzel adımların atılmasında etkili olacağını kaydetti.

"Uzaklar yakın oldu artık, bu hale getiren sebep olan kim varsa başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız olmak üzere kim bu ülkede taş üstüne taş koyup, çivi çakmışsa Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullanan Sorgun, şöyle konuştu:

"Gittiğimiz seçimlerde hep oylara bakarız. Sungurlu'da baktığımız zaman hep artarak gitmiş. Demek ki burada üreten bir şey var, üreten bir gençlik var. Hanım kardeşlerimiz burada hiç çözülmeden duruyor. Hanımlar bir tuttu mu yürekten tutar. Sungurlu ve İskilip kongrelerindeki coşkuyu ve tabloyu Cumhurbaşkanımıza ve MYK üyelerimize anlatacağım. Cumhurbaşkanımızın gayretlerini ve çalışmasını görünce ben kendi çalışmamdan utanıyorum ve mahcup oluyorum. Ben burada il başkanımıza diyorum ki 'sen 10 koşturmazsan senin ilçe başkanın 9 koşturmaz, ilçe başkanları 10 koşturmazsa sizin yardımcılarınız 9 koşturmaz'. Kimin görevi daha yüksekse o herkesten daha fazla koşturmalıdır. Bizim partimiz hava partisi değil, hava atma partisi değil, hizmet etme partisidir."

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da konuşmalarında, kongrelerin hayırlı olmasını temenni etti.

Tek liste ile girilen kongrede, mevcut ilçe başkanı İlyas Özkan, delegelerin oylarıyla güven tazeledi.

Kongreye Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER