Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne ödül

ORDU (AA) - Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından teşekkür belgesi ile taltif edilen 40 kurum arasında yer aldığı belirtildi. Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ersin...

Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne ödül

ORDU (AA) - Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından teşekkür belgesi ile taltif edilen 40 kurum arasında yer aldığı belirtildi.

Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ersin Moral, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de faaliyet gösteren MEB’e bağlı 53 bin okul ve kurum arasında Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin de bulunduğunu söyledi.

Özel eğitim ve rehberlik hizmetleri alanında tanılama, yönlendirme, psikolojik destek sağlama, tercih danışmanlığı gibi iş ve işlemleri yürüten Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz imzalı teşekkür belgesi ile taltif edildiği bilgisini veren Moral, çok çalıştıklarını, gece gündüz beyin fırtınaları yaparak hizmet standardını en iyiye ulaştırdıklarını kaydetti.

Çalışarak başardıklarını aktaran Moral, "Yıl boyunca çok çalıştık çok emek sarf ettik. Gece gündüz kurumumuzun hizmet standartlarını daha iyiye nasıl ulaştırırız diye beyin fırtınaları yaptık. Bazen bu fırtınalarda pes etme noktasına geldik ama pes etmedik. Tünelin karanlığında kaybolmadık hep tünelin sonundaki aydınlıkların hayalini kurduk. Şimdi ise geldiğimiz nokta tünelin sonundaki aydınlığı görebiliyoruz. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. İnancımız tam çünkü üstlendiğimiz misyon ve sorumluluklarımız bizi her zaman canlı ve taze tutuyor." dedi.

Müdür Moral, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz imzalı teşekkür belgesinin kendileri için büyük sürpriz olduğunun altını çizerek, "Bu teşekkür belgesi motivasyonumuza olumlu bir katkı sağladı. Bayrağı daha ileriye taşımak için görev bilincimizi arttırdı. Amacımız kurum olarak sadece mevzuatta bize verilen görevleri yapmak değil, bunların yanında yeni bir sinerji oluşturma, yeni bir bakış açısı getirmekti. Çok şükür bunları da meyveleri olarak görüyoruz. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen devlet büyüklerimize ve amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER