Arapçiftliği'nde içme suyu hattı çalışması

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından Arapçiftliği Mahallesi'ne yeni içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başlandığı bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri yaptıkları...

Arapçiftliği'nde içme suyu hattı çalışması

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından Arapçiftliği Mahallesi'ne yeni içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda Arapçiftliği Mahallesi'ne 150 metre yeni içme suyu şebeke hattı döşenmesi için çalışmalara başlandığı ve çalışmalar sonunda abonelere bağlantı yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Arapçiftliği Mahallesi'ne döşenecek yeni şebeke hattı ile içme suyu sorunu çözülecek. Mahalle sakinleri kesintisiz ve sağlıklı bir içme suyuna kavuşacak, çalışmalar kapsamında 150 metre yeni içme suyu şebeke hattı döşendikten sonra abone bağlantıları gerçekleştirilecektir. Çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallemiz, uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabilecek içme suyu şebekesine kavuşacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER