"AK Parti gönül ve sevgi mimarı için de talip"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti Türkiye'nin gönül ve sevgi mimarlığı için de talip" dedi.

"AK Parti gönül ve sevgi mimarı için de talip"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, TBMM'de ziyaretine gelen konuklarını ağırlamayı sürdürüyor.

Meclis çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaretine gelen sivil toplum kuruluş temsilcileri, teşkilat üyeleri ve vatandaşları ağırladı. Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı'nın da katıldığı ziyaretlerde açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin artık büyük hedefleri olan, bunları gerçekleştiren, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir yapıya kavuştuğunu söyledi.

Özellikle son beş içinde yaşanan birçok provokasyon, kirli oyun, tuzak, saldırılara rağmen büyük bir irade ile halkın desteğiyle hepsinin bertaraf edildiğini hatırlatan Yılmaz, her şeye rağmen Türkiye'nin birçok başarıya imza attığını 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine odaklandığını kaydetti.

"TÜRKİYE GÜCÜNE GÜÇ KATACAK"

Büyük projeler çalışmalar gerçekleştiren her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapan AK Parti'nin en büyük mimarisinin gönül ve sevgi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "AK Parti Türkiye'nin gönül ve sevgi mimarlığı için de talip. Gönüllere girmek ve sevgi kazanmak en zor iş. Bu zamana kadar bunu başardık ama bu yönde daha çok çalışmamız gerekli. Önce milletimizin gönlünde yerimizi sağlam bir şekilde alacağız. Halkımızın içinden doğmuş bir parti olarak bu bizim en büyük hedefimiz. Milyarları bulan yatırımların, hizmetlerin belli bir noktadan sonra bir önemi kalmıyor. AK Parti halkıyla dertlenen, halkıyla üzülen, sevinen siyasi parti olarak 80 milyon insanımızın gönlüne girmeyi, sevgisini kazanmayı başarmalıyız. İşte o zaman bu Türkiye'nin gücüne güç katacaktır." diye konuştu.

Her türlü kirli oyunlara rağmen Türkiye'nin milli gelirine göre dünyada 17’nci, satın alma paritesine göre 13’üncü sıraya yükseldiğini anımsatan Yılmaz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birine sahip olunması, bölgesinde ve dünyada barışın, huzurun, refahın, güvenliğin, sembolü bir Türkiye için büyük bir seferberliğin sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER