Bartın'ın en genç meclis üyesi mazbatasını aldı

BARTIN (AA) - Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Bartın Belediye Meclis Üyesi seçilen Bartın'ın en genç meclis üyesi 23 yaşındaki Onur Özkaya, mazbatasını aldı. Mazbatasını, İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle...

Bartın'ın en genç meclis üyesi mazbatasını aldı

BARTIN (AA) - Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Bartın Belediye Meclis Üyesi seçilen Bartın'ın en genç meclis üyesi 23 yaşındaki Onur Özkaya, mazbatasını aldı.

Mazbatasını, İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Orhan Ayaz'dan alan Özkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine bu fırsatı veren siyasi büyüklerine teşekkür etti.

Kentin, en genç meclis üyesi olmanın gurur ve heyecanını yaşadığını belirten Özkaya, "Öncelikle beni bu göreve layık gören partime ve seçim çalışmalarını canla başla yürüten teşkilatımızın her bir üyesine ve bilhassa gençlik kollarımızın güzide gençlerine şükranlarımı sunuyorum. Hali hazırda il gençlik kolları başkanlığı görevimi de yürüttüğüm için belediye meclisinde Bartın gençliğinin sorunları ile özellikle ilgilenecek, elimden gelen gayreti ve çabayı göstereceğim. Her bir genç kardeşimin, dertleri ile dertleneceğimi, sorunlarına çözüm aramak için gece gündüz demeksizin çalışacağımı belirtmek isterim." dedi.

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı da gençlerin siyasette aktif olarak görev alması ve söz sahibi olmasının önemli olduğunu söyledi.

Kalaycı, şöyle konuştu:

"Tabii gençlerimizin siyasette de aktif görev alması ilimiz ve ülkemiz için büyük bir kazanç olacaktır. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlerin siyasette aktif görev almasını destekleyen nitelikteki açıklamalarını hepimiz biliyoruz. Gençleri destekleyen bir liderimiz var. İlimizden en genç belediye meclis üyesinin çıkması bizler için çok önemli. Ben destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile göreve gelen AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyesi Onur Özkaya'ya başarılar diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER