banner221

Belediye Başkanı Akın'dan köy ziyareti

BARTIN (AA) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köylerini ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köylerini ziyaret eden Akın, köy halklarıyla bir...

Belediye Başkanı Akın'dan köy ziyareti

BARTIN (AA) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köylerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köylerini ziyaret eden Akın, köy halklarıyla bir araya gelerek istek ve görüşlerini dinledi.

Akın, ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiklerini, fikir alışverişlerinde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretler sayesinde vatandaşlarla istişare yapma imkanı bulduğunu belirten Akın, şunları kaydetti:

"Mümkün mertebe değerli dostlarımızla bir araya gelerek, sohbet etme imkanı buluyoruz. 'Danışan akıl hata yapmaz' düsturuyla yola çıkarak, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Mahallelerimizde, sitelerde ve köylerimizde vatandaşlarımız ile görüşerek, talep ve önerilerini alıp değerlendiriyoruz. Beşeri münasebetin çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için Büyük Kızılkum ve Küçük Kızılkum köyü sakinlerine teşekkür ediyorum."

Ziyaretlerinde Akın'a, MHP Bartın Milletvekili Aday Adayı Orhan Kırşanlı ile parti üyelerinin de eşlik ettiği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER