Düzceli esnaftan Türk lirasına destek

- Yığılca ilçesinde 4 esnaf, ülke ekonomisine katkı sağlamak için dövizini ve altınını bozduran vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor, çeşitli ikramlarda bulunuyor

Düzceli esnaftan Türk lirasına destek

DÜZCE (AA) - Düzce'de 4 esnaf, döviz ve altın bozduran vatandaşlara ücretsiz hizmet sunuyor, çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşların ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde telefon dükkanı sahibi Köksal Uyanık, pastane işletmecisi Burhan Uğurlu, pideci Veysel Öztürk ve kuaför Ünal Kuşcu, iş yerlerinin camlarına "Dolar, avro ve altın bozdurduğuna dair makbuz getiren herkese telefon kılıfı, çay, pide, ayran, saç sakal kesimi bedava" yazılı not astı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine bu kararı aldıklarını belirten Köksal Uyanık, "Dolar, avro bozdurana istediği telefon kılıfını hediye ediyoruz. Devletimizin her zaman yanındayız arkasındayız." dedi.

Pastane işletmecisi Uğurlu ise "Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. O ne derse o olur. Dolarını, avrosunu, altınını bozdurana çay pasta bedava. Kapımız herkese açık. Yeter ki ülke ekonomimiz güçlensin. Güçlü olsun." diye konuştu.

Pideci Veysel Öztürk de "Vatanımıza, milletimize, devletimize sahip çıkıyoruz. Dövizini altınını bozdurana pide ayran bizden ikram." ifadelerini kullandı.

Döviz bozdurduğuna dair dekontla kuaföre gelen Nizamettin Kalaycı da "Ülkemizin zor durumlarını aşması için bize düşen milli beraberlik şuuru ile elimizde ne varsa gittik bozdurduk. Bundan sonra da elimize geçen bütün dövizlerimizi bozduracağız. Berberimize milli şuur ile bu kampanyaya destek verdiği için teşekkür ediyorum." dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER