Giresun Cumhuriyet Ortaokulu İngilizce çizgi roman çıkardı

GİRESUN (AA) - Giresun'da Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin kendi karakterlerinin yer aldığı İngilizce çizgi roman çıkarıldı.İngilizce öğretmenleri Murat Özdemir, Yalçın Baykara ve rehberlik öğretmeni Şenol Şenlikoğlu...

Giresun Cumhuriyet Ortaokulu İngilizce çizgi roman çıkardı

GİRESUN (AA) - Giresun'da Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin kendi karakterlerinin yer aldığı İngilizce çizgi roman çıkarıldı.

İngilizce öğretmenleri Murat Özdemir, Yalçın Baykara ve rehberlik öğretmeni Şenol Şenlikoğlu tarafından hazırlanan "SOUP" adlı çizgi roman dördüncü sayısına ulaştı.

Çıkarılan dergi birçok ilin yanı sıra yurt dışındaki okullara da gönderildi.

Okul müdürü Özdemir İnanç, yaptığı açıklamada, okulun bu gibi çalışmalarla fark yarattığını ifade ederek, "Bundan sonra da sosyal, kültürel, sportif ve akademik başarılarla adımızdan sıkça söz ettirmeye devam edeceğiz. Bu eserde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyor ve başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.

İngilizce öğretmeni Murat Özdemir ise 4 yılda 4 dergi çıkardıklarını belirterek, "Güzel insanlarla çalıştık, çok şey öğrettik ve öğrendik. Beraber çalıştığımız meslektaşlarımızın ve öğrencilerimizin yüzünde tebessüm olmak bu projenin en keyifli tarafıydı." diye konuştu.

Öğretmenlerden Yalçın Baykara da amaçlarının öğrencilerin İngilizceye olan ilgi ve merakını daha ileri düzeylere taşımak ve kendilerini gösterme imkanı sağlamak olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Öğrencilerin yoğun ilgisi bu hedefe ulaşıldığını gösterdi. Bundan sonraki süreçte daha fazla kitlelere ulaşmak ve benzer örnek çalışmaların ortaya çıkmasına katkıda bulunmak en önemli hedefimizdir. Bu amaçla SOUP dergimiz 10 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı'nda sergilenerek herkesle paylaşılacaktır."

Rehberlik öğretmeni Şenol Şenlikoğlu ise yapılan çalışmanın öğrencilerin özgüvenini artırdığını ve İngilizceye bakış açılarında olumlu bir değişiklik olduğunu ifade etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER