banner221

Görele'de AK Parti seçim bürosu açıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Görele Seçim Bürosu, törenle açıldı. Görele Belediye Başkanı ve AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldikleri andan bu yana güzel hizmetler yaptıklarını...

Görele'de AK Parti seçim bürosu açıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Görele Seçim Bürosu, törenle açıldı.

Görele Belediye Başkanı ve AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldikleri andan bu yana güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Tevazu, hizmet ve samimiyetle tekrar yola çıktıklarını belirten Erener, şunları aktardı:

"Başarılı hizmetlere imza attığımızı söyleyebilirim. Söz verdiğimiz her şeyin tamamı olmasa bile yüzde yüze yakınını hallettik. Öncelikle samimiyet dedik ve makam odasının kapısını söküp attık. Bu halk kapıda beklemedi. Bu halk belediyeye geldiği zaman belediye başkanını bulabildi. Biz kimseyi ayrıt etmedik. Görele'yi beraber yöneteceğiz dedik ve her ay düzenli olarak halk meclisimizi yaptık ve sizlerin vermiş olduğu fikirleriyle beraber Görele'de çok önemli atılımlar attık."

Erener, tekrar başkan seçilmesi halinde hizmet çıtasını yükselteceğini ifade ederek, "Artık her şeyi daha iyi görebiliyor, daha iyi gözlemleyebiliyorum. Şuna emin olun, ilk dönem neyse ikinci dönemde daha fazlasını beklemek sizlerin hakkı. Sizlere söz veriyorum ki Görele hizmete doyacak." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER