Havza'da yeni Kur'an kursu açıldı

SAMSUN (AA) - Havza Belediyesinin katkılarıyla yaptırılan Çiftlik Mahallesi Kur'an Kursu, törenle hizmete açıldı. Çiftlik Mahallesi Kur'an Kursu'nun açılışı dolayısıyla MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da katılımıyla...

Havza'da yeni Kur'an kursu açıldı

SAMSUN (AA) - Havza Belediyesinin katkılarıyla yaptırılan Çiftlik Mahallesi Kur'an Kursu, törenle hizmete açıldı.

Çiftlik Mahallesi Kur'an Kursu'nun açılışı dolayısıyla MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da katılımıyla tören düzenlendi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, törende yaptığı konuşmada, ellerinden geldiğince ilçede yapılan her türlü hizmete yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu eser sadece bu mahallemize değil çevre mahallelerimize de hizmet verecek ve bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak." dedi.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Demirtaş ise 3 katlı binanın 700 bin liraya mal olduğunu belirterek, "Bizlere bu hizmetin yapılmasında destek olan başta Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz ve diğer yardımseverlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kur'an kursunun dualarla hizmete açıldığı törene, Havza Müftüsü İlyas Akyazı ve Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar da katıldı.

Açılış sonrası davetlilere hayır yemeği ikram edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER