banner223

15 Temmuz Şehitleri Anma Resim Sergisi

Bafra ilçesinde Memur-Sen ve BAFİMDER işbirliğiyle hazırlanan“15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” düzenlenen törenle açıldı.

15 Temmuz Şehitleri Anma Resim Sergisi

 Bafra ilçesinde Memur-Sen ve BAFİMDER işbirliğiyle hazırlanan“15 Temmuz Fotoğraf Sergisi” düzenlenen törenle açıldı.

Cumhuriyet Meydanında saat 11.00’de açılan “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi”nin akşam saat 17.00’ye kadar ziyaretçilere açık olacağı bildirildi.

“15 Temmuz Fotoğraf Sergisi”açılış programı Başkaya Mahallesi İmam Hatip’i Selçuk Esen’in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in okuduğu dua ile başladı.

Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu programda yaptığı açılış konuşmasında ; “15 Temmuz bu ülkede sıradan bir gün değildir. 15 Temmuz sağına soluna bakmadan, geleceğini hesap etmeden, o gün vatanı için, milleti için, değerleri için, inancı için, sokağa meydanlara dökülenlerin yazdığı destanın adıdır. Bu ülkeye ihanet edenlerin güçlerini kaynaklarını nereden alırlarsa alsınlar halkın huzurunda, halkın kafasında bir kez daha bu ülkeye ihanet edenlerin lanetlendiği gündür” ifadelerini kullandı.

Bir selamlama konuşması yapan Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı; “Gerçekten çok anlamlı olan ‘15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nidüzenleyen Memur-Sen Bafra temsilciliği ve BAFİMDER’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’da Türk Milletinin demokrasiye nasıl sahip çıktığını, Türk halkının bir kez daha kahramanlık destanı yazdığınıgördük. Bizler 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini asla unutmayacağız ve gelecek nesillere de unutturmayacağız. Katılımlarınızdan dolayı da siz değerli misafirlere teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

15Temmuz Şehitleri Anma Programına Samsun Vali yardımcısı Hakan Kubalı, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Necdet Güneysu, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Memur-Sen Bafra temsilcisi Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, BAFİMDER Başkanı Murat Topal, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 09:18

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER