ALPEREN OCAKLARI İL YÖNETİMİNDEN OMÜ REKTÖRÜ PROF.DR.SAİT BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Alperen Ocakları ve Alperen Eğitim Kültür Merkezi yönetim kurulu üyeleri, Prof. Dr. Bilgiç ve ekibini yeni görevlerinden dolayı kutlayarak yeni dönemin üniversite ve Samsun için hayırlı olmasını temenni ettiler.

ALPEREN OCAKLARI İL YÖNETİMİNDEN OMÜ REKTÖRÜ  PROF.DR.SAİT BİLGİÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektör Bilgiç konuklarına nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür ederken kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Rektör Bilgiç, heyeti kabulünde üniversite ve Samsun’un kalkınması için ellerini taşın altına koymaktan, kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaktan çekinmeyeceklerini ifade etti. Prof. Dr. Bilgiç, vizyoner bir bakış açısıyla OMÜ ve Samsun’un geleceğinin inşasında aktif rol alacaklarını da sözlerine ekledi.

Alperen Ocakları İl Başkanı Ömer Akkoyun ise gelecek nesillere daha yaşanabilir ve müreffeh bir Türkiyeyi nasıl bırakabileceğimiz konusunda Alperenler olarak durdurak bilmeden çalıştıklarını ve İman ve İhlas sahibi nesillerin Alperen Ocakları bünyesinde inşa edileceğine inançlarının tam olduğunun altını çizdi.

Ziyarete Alperen Eğitim ve Kültür Merkezleri İl Başkanı Coşkun Arslan, Alperen Ocakları il Başkan Yardımcıları Sedat Ormancı, Burak Yüksel, Alperen Ocakları Üniversite Teşkilatlarından Cem Özen ve Sevde Şahin, Alperen Ocakları Genel Sorumlusu Sami Taşkın katıldılar.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER