Ankaralı Namık

Ankaralı Namık Mp3 İndir

Ankaralı Namık

Ankaralı Namık Mp3 İndir

Namık Uğurlu ya da tanıdığımız adıyla Ankaralı Namık, besteci, yorumcu, söz yazarı, oyuncu ve TV programcısıdır. 2015 yılında otuz dokuz yaşında aramızdan ayrılan sanatçı, 2005 yılında çıkardığı “Evde Beş Arabada On Beş” adlı albüm ile milyonlar satmıştır. Ankaralı olarak anılsa da aslen Çankırılıdır. Anakaranın kaşık havalarının tüm ülkede sevilmesini sağlamıştır. Eğlenceli şarkı sözleriyle bu tarz müzik yapanların başını çekmiştir. Anakaralı Namık mp3 indir ile bu eğlenceli parçaları sizde dinleyin.

Ankaralı Namık Şarkıları

Ankara’nın Bağları, Şişeler, İstanbul Hovardası Oğlumun Tabancası Tak Tak gibi kıvrak Ankaralı Namık şarkıları yanında “Ah Babam Sağ Olsaydı” gibi hüzünlü şarkılar ile de duygulara dokunmayı bilmiştir. Albümleri, şarkıları yanı sıra birçok TV programı yapmıştır ve oyunculuk deneyimleri de bulunmaktadır.

Ankaralı Namık Albümleri

Kısa hayatına on albüm sığdıran Namık Uğurlu, sempatik tavırları ile sevilen bir sanatçıydı. İlk olarak “Hadi Çık ta Gel” albümü ile çıkış yapan sanatçı son olarak 2013’ de “Dar Geldi Sana Ankara” adlı albüm ile sevenleriyle buluştu. dijital platformlarda, özellikle esprili Ankara havalarını sevenler ile buluşmakta.

Trajik bir sonla hayata veda eden Ankaralı Namık, zihinlerde Ankara havalarıyla yer almaktadır. Hep eğlenceli kişiliğiyle ön plana çıkan Ankaralı Namık, bir zamanlar Milletvekilliğine dahi soyunmuştur. Yine işadamı kişiliğiyle de haberlere konu ola Ankaralı Namık, dinleyicinin zihninde iz bırakmayı da başarmış durumdadır.

 

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER