banner223

Bafra Kaymakamı Uğurlandı

Kaymakamlar kararnamesi ile Mersin Vali Yardımcılığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, törenle uğurlandı.

Bafra Kaymakamı Uğurlandı

     Bafra’nın üst düzey yöneticilerinin ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu törenle yeni görev yerine alkışlarla uğurlanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, kendisini uğurlayanlarla tek tek tokalaştı. Vedalaşma töreninde duygulu anlar yaşandı.

 TÖRENE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

     Mersin Vali Yardımcılığına atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı için Bafra Hükümet konağı önünde veda töreni düzenlendi.

    Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,3 yıl görev yaptığı ilçeden bugün ayrıldı.

     Kaymakam Ali Katırcı uğurlama sırasında gösterilen sevgi karşısında çok duygulandığı ve herkesle sarılarak vedalaştı.  

    Bafralılara son kes seslenen Bafra Kaymakamı Ali Karırcı,”Bu gün Ali Katırcı olarak Bafra Kaymakamlığını icra ettiğim 3 yıl sonrasında Mersin Vali Yardımcılığına ayrılıyorum. Ben eşim ve çocuklarımla beraber burada Bafra`ya arzı veda ediyoruz. Bafra bizim hatıralarımızda güzel bir yer edecek. Burada zevkle, heyecanla güzel bir şekilde çalıştık. Devletimizin bize verdiği görevle milletimizin hizmetini yapmaya gayret ettik. Elimizden geldiğince çalışmak için büyük özveri gösterdik. Bunu halkımızda vatandaşımızda takdir ediyor. Bu gün ayrılıyoruz temennimiz ve dileğimiz arkamızdan, ‘iyi bir insan Bafra’ya geldi gitti’ denmesidir. Onun dışında hiçbir beklentimiz yok. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. Tabi ki tayin konusu, ayrılma konusu çok hızlı oldu. Toplanmak bir evi bir hale getirmek çok kolay olmuyor. Gönül arzu ediyordu ki herkesle ayrı ayrı vedalaşalım, herkesi ziyaret edelim. Uzunca bir zaman kalalım ama devlet geleneğinde bu olmuyor. Orada görevler bekliyor. Buraya gelecek olan Kaymakamımızda görevine başlayacak. Dolayısıyla önemli olan gönülden Allaha ısmarladık demek. Basın aracılığıyla ben bütün Bafralı hemşerilerimize, artık bizde burada 3 yıl çalıştık. Kendimizi bir Bafralı olarak görüyoruz. Çünkü gittiğimiz her memleketi benimsiyoruz. O memleketin bir parçası oluyoruz. Ayrıldıktan sonrada çok sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Emin olun Bafra`da ne olup bitmiş gerek yerel basında gerek genel basında haber çıktığında hemen kulak kabartacağız ve dikkat edeceğiz bakacağız, gelişmeleri izleyeceğiz. Sizlerde bizleri umarım takip edersiniz. Bu vesileyle basınımız aracılığıyla, tüm Bafra kamuoyuna veda mesajını da ilettim. Bir kez daha Katırcı ailesi olarak tüm kesimlere veda ediyoruz. Ben haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Biz Bafra`ya aile olarak hakkımız varsa helal ediyoruz. Bafra’yı iyilikle güzellikle anacağız. Hepinize arzı veda ediyorum. Bu güzel uğurlama merasimi içinde ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

       Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

      Ardından alkışlar eşliğinde makam arabasına eşi Hacer Katırcı ile birlikte binen Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra’dan ayrıldı.   

NAMIK AZGIN 




Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER