AYDIN EV VE YÖNETİMİNDEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev ve yönetimi, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı olan İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AYDIN EV VE YÖNETİMİNDEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
 Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev ile Başkan Yardımcısı Kenan Ali Ayran, yönetim kurulu üyeleri; Osman Aydın, Mustafa Batmaz ve Harun Demir, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı olan İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş’ı makamında ziyaret etti.

     Bafra Belediye Başkan Yardımcısı olan İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev ve yönetimini makamlarında kabul etti. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette, güncel meseleler görüşüldü. 

     Bafra Belediye Başkan Yardımcısı olan İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev ve yönetimine teşekkür ettiler.

      Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev,”Bafra Belediye Başkan Yardımcısı olan İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

        NAMIK AZGIN 



 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER