Terme'yi parlak bir gelecek bekliyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme'nin geleceği parlak bir ilçe olduğunu belirterek, "Yapılan yatırımlar, geleceği aydınlatıyor" dedi.

Terme'yi parlak bir gelecek bekliyor

         AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme İlçesi'nde bazı temaslarda bulundu. İlçenin geleceğinin parlak olduğunu söyleyen Demir, yapılan yatırımların önemine dikkati çekti.

        Milletvekili Demir, beraberindeki Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve bazı partililerle ilçede temaslarda bulundu. İlk olarak Belediye Başkanı Kul'un hasta olan annesi Mukaddes Kul'u ziyaret eden Demir, geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Demir, Belediye binası girişinde de zabıtalarla çay içti.

                              YENİ PROJELER YENİ HİZMETLER

        Terme'nin gelişimini her alanda sürdürdüğünü söyleyen Milletvekili Demir, "Hükümet ve belediye olarak çok sayıda çalışma hayata geçmiş ve geçmeye de devam ediyor. Burası Samsun'un geleceği parlak ilçelerinden birisidir. Yapılan yatırımlarla da, geleceği aydınlanıyor. Bundan 10 yıl önceyi düşünürseniz, bugün hayal edilemeyecek bir yerlere geldiğimizi görürsünüz. Yeni projeler, yeni hizmetler yapılmaya devam ediyor. İnşallah daha iyilerini de yaparak, Terme'deki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

        Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da, Milletvekili Demir'in her konuda kendilerine destek olduğunu belirterek, "Terme için yapılması gereken her konuda kapısını çaldığımızda bizi dinliyor ve çözüm için destek veriyor. Kendisini Termeliler adına teşekkür ediyorum. Daha yaşanılabilir bir Terme için çalışmalarımız sürüyor. Eğitimde, altyapıda, ulaşımda ve daha pek çok konuda çalışmalarımız var. Yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

        AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç da, Terme'nin hükümet imkanlarının doğru ve zamanında kullanılmasıyla itibar kazanan bir ilçe haline geldiğini söyledi.

                                NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER