BAŞKAN GENÇ, BİNLERCE KİŞİYLE BULUŞTU

Canik Belediyesi Geleneksel 15. Çilek ve Kiraz Festivali, büyük ilgi gördü. Çilek ve kirazların yarıştığı festivalde katılımcılar, yerel sanatçılar eşliğinde eğlendi.

BAŞKAN GENÇ, BİNLERCE KİŞİYLE BULUŞTU

 Canik Belediyesi Geleneksel 15. Çilek ve Kiraz Festivali, büyük ilgi gördü. Çilek ve kirazların yarıştığı festivalde katılımcılar, yerel sanatçılar eşliğinde eğlenirken, Başkan Osman Genç, binlerce kişiyle buluştuğu festivalde, "Her şartta halkımızla birlikteyiz. Önümüzdeki yıl festivali Canik Belediyesi olarak daha geniş bir şekilde yapacağız" dedi.

          Canik'te her yıl büyük ilgi gören Geleneksel Gökçepınar Çilek ve Kiraz Festivali'nin 15.'si, bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı festival, renkli görüntülere neden oldu. Başkan Genç, her şartta halka yanyana olduklarına vurgu yaparken, önümüzdeki yıl festivali Canik Belediyesi olarak kendilerinin daha kapsamlı şekilde düzenleyeceğini söyledi.
                                            ŞEHRİMİZ İÇİN ÜRETMELİYİZ
            Festivalde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Genç, "Festivaller bizim en önemli gelenek ve göreneklerimizdendir. Bu tür şenlikler insanlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmakla birlikte, insanların sosyalleşmesi ve dostluklar kurmasına vesile olmaktadır. Hepimizin tek gayesi var, o da şehrimizi, ülkemizi daha yukarıya taşımak. Hep birlikte ortak akılla çok şeyler yapabiliriz. Şehrimiz için, ülkemiz için üretmeliyiz. Birlik beraberlik içerisinde başaramayacağımız iş olmaz" dedi.
                                               BAŞKAN GENÇ’E PLAKET
            Yerel sanatçılar Bizim Gönül, Mehmet Akyıldız, Ali Rıza Çolak, Onur Özkan, Ayhan Melek, Serkan Kurnaz gün boyunca söyledikleri şarkılarla vatandaşları eğlendirdi. Gökçepınar ve çevre köylerden gelenler horonlarla coştu. Festival sonunda Başkan Genç'e festivale katkılarından ötürü teşekkür plaketi verildi. 
                Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER