Başkan Şahin; “Kadınlar Sınırsız Fedakârlık Sevgi ve Sabrın Adıdır”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede düzenlediği bir dizi etkinlikle Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Şahin, programlara eşi Şükriye Şahin ile birlikte katıldı.

Başkan Şahin; “Kadınlar Sınırsız Fedakârlık Sevgi ve Sabrın Adıdır”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede düzenlediği bir dizi etkinlikle Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Şahin, programlara eşi Şükriye Şahin ile birlikte katıldı.

Başkan Şahin ilk olarak Kızılırmak Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Kaymakam Ali Fuat Türkel, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Milli Eğitim Müdürü M.Ali Katipoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit katıldı. Heyeti, Okul Müdürü Ömer Demirkol ve okul idarecileri karşıladı. Ziyarette bayan öğretmenlere karanfil dağıtılarak Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Belediye Başkanı Zihni Şahin, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan bayan personelini de ziyaret ederek çiçek takdim etti. Günlerini kutlayarak başarılar diledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, eşi Şükriye Şahin, belediye kadın meclis üyeleri Hatice Şeker, İnci Varış ve Sebahat Kurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk, başkan yardımcısı Makbule Çakmak ile birlikte Bafra KETEM’i ziyaret etti. Ziyarette Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Alper Çelik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Toplum Sağlığı’na bağlı KETEM sorumlu hekimi Sema Kara yer aldı. Doktor, hemşireler ve hastalara karanfil takdim edildi. Günün anısına pasta kesildi. Ardından da hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Şahin ve beraberindekiler son olarak da sırasıyla Bafra Blue Denim Tekstil’i ve Günday Ev Tasarım Merkezi İşletmecisi Tevfik Günday’ıziyaret ettiler. Bafra Blue Denim Tekstilİşletme sahibi Fatih Tunç eşliğinde bayan çalışanlar ziyaret edildi. Karanfiller dağıtılarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Günday Ev Tasarım Merkezi İşletmecisi Tevfik Günday’ın işletmesi de ziyaret edilerek burada pasta kesimi yapıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, programların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene dek bizi karşılıksız seven, şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımız toplumumuzun temel taşlarıdır. Başta Kurtuluş Savaşımız olmak üzere Cumhuriyetimizin odak noktasında yer almışlar ve bugünlere gelmemizde önemli görevler yapmışlardır. Kadınlarımız sadece anne olarak ve evin içinde değil iş, siyaset ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptirler bu yönleriyle de üreten insanlardır. Tüm bunlara rağmen tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başta kadına şiddet olmak üzere pek çok problemlerimiz bulunmaktadır. Toplum olarak tüm bunları aşmalıyız. Bu nedenle kadınlar gününü sadece bir tek güne sığdırmamalıyız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, başta şehit annelerimiz, şehit eşleri ve kız kardeşleri olmak üzere saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Kadınlarımıza yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkür ediyorum.” 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER