BAŞKAN YILMAZ: “BASIN MENSUPLARI TOPLUMUN AYNASIDIR”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN YILMAZ: “BASIN MENSUPLARI TOPLUMUN AYNASIDIR”

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında çok önemli bir misyonu bulunan gazetecilik mesleği, günümüz iletişim teknolojileri ve imkanlarıyla çok daha etkin hale gelmiş ve önem kazanmıştır.” Dedi.

Başkan Yılmaz’ın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle yayımladığı mesaj şöyle;
“Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında çok önemli bir misyonu bulunan gazetecilik mesleği, günümüz iletişim teknolojileri ve imkanlarıyla çok daha etkin hale gelmiş ve önem kazanmıştır.

Bugün tarafsız, evrensel, basın meslek ilkelerini gözeterek, kişilik haklarına saygılı, toplumumuzun talep ve beklentilerini en doğru biçimde yansıtacak şekilde görev yapabilen meslek çalışanları, güçlü bir demokrasi, özgür bir toplum ve bireyler adına da ülkemiz için vazgeçilemez unsurlardır.
Bu vesileyle kendilerini toplumun birer aynası olarak düşündüğüm, mesleklerini gece gündüz demeden, özverili bir şekilde icra eden değerli basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik eder Başarılar Dilerim.”


Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER