BAŞKAN YILMAZ,'BU ACI BÜTÜN MİLLETİMİZİN OCAĞINA DÜŞMÜŞTÜR'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde geçekleştirilen hain terör saldırısını kınadı.

BAŞKAN YILMAZ,'BU ACI BÜTÜN MİLLETİMİZİN OCAĞINA DÜŞMÜŞTÜR'

                                                'BİRLİĞİMİZİ GÜÇLEDİRAÇEĞİZ'

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Hain terör saldırısında kaybedilen gençlerimizin ve ailelerinin ocağına düşmüş olan acı, bütün milletimizin ocağına düşmüş acıdır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu hain terör saldırısı karşısında tarihimizden aldığımız güç, ortak kültürümüzün getirdiği birlik ve inancımızın derinliğiyle her zamankinden daha güçlü kenetlenecek ve birliğimizi güçlendireceğiz. Ülkemizin birliği, toplumuzun kardeşliği ve kutsal vatan toprağına gerçekleştirilen hain saldırılar asla amacına ulaşamayacak tersine birliğimizi ve inancımızı tüm dünyaya bir kez daha göstermemizi sağlayacaktır "dedi.
                                     HALK DANSLARI FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ 
         Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan hain saldırı nedeniyle, Büyükşehir Belediyemizce 22-30 temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan 33. Samsun Uluslararası Halk Dansları Festivali ve Konser Programı iptal edildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Gerçekleşen hain saldırı sonucu vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz"diye konuştu.
                Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER