CANİK'TE ÇOCUKLARIN SÜNNET MUTLULUĞU

Canik Belediyesi tarafından bu yıl 20.'si düzenlenen ’Canik Sünnet Etkinliği’ kapsamında 130 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Başkan Osman Genç, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

CANİK'TE ÇOCUKLARIN SÜNNET MUTLULUĞU

        Canik Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Gazi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi işbirliğiyle 20.'sini düzenlediği Sünnet Etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen etkinliğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

                                             SOSYAL BELEDİYECİLİK
      Sünnet etkinliğine katılanlara teşekkür eden Başkan Osman Genç, "Bizler belediyeciliği, sadece şehrin fiziki anlamda gelişimi ve hayat standardımızın yükselişi olarak algılamıyoruz. Bunun yanında sosyal belediyecilik ilkesiyle beraber halkımızın ve Caniklilerin sosyal ihtiyaçlarına da katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bu anlamda onları mutlu bireyler olarak yetiştirmek bizlerin görevi. Çocuklarımızın yarına hazırlanmasında ailelerimize de büyük görevler düşüyor" dedi.
                                  GENÇ'TEN ÇOCUKLARA OYUNCAK
      Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Genç, sünnet olan çocuklara oyuncak hediye etti. Başkan Osman Genç, sünnet olan çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çekindi. Etkinlik sonunda minikler otobüslerle şehir turu attı. Hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşayan ve üstü açık otobüslerle şehir turu atan çocuklar, sünnet olmanın keyfini çıkardı.
                                     130 ÇOCUK SÜNNET OLDU
      Muhtarlıklar vasıtasıyla tespit edilen 130 çocuğun sünnet işlemleri, hastanelerde hijyenik şartlara uygun bir şekilde, yeni yöntemlerle yapıldı. Uzman doktorların görev aldığı sünnet işlemlerinde çocuklar sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımı attı. Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’nün organizasyonunda sünnet olan çocukların sünnet kıyafetleri de belediye tarafından karşılandı.
Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER