Çocukların Hafızaları ve Zekaları Oyunla Geliştirilecek

Bafra ilçesinde, Mucit Beyinler ve Zekâ Oyunları Atölyesi faaliyetlerine yakında başlıyor.

Çocukların Hafızaları ve Zekaları Oyunla Geliştirilecek

      Konu ile ilgili açıklama yapan akıl ve zekâ oyunları eğitmeni Esra Işık Tüzder, "Hedefimiz Tüm Üstün Zekâlılar Derneği'nden almış olduğumuz eğitmen sertifikası ile Bafra’mızdaki çocuklarımızın hafızalarını ve zekâlarını daha fazla geliştirmektir” dedi.  

                         ZEKA VE AKIL OYUNLARI EĞİTMENLİĞİ EĞİTİMİ BAŞLADI 

      Bafra Tabakhane Mahallesi Güven Sokak No: 12'deki atölye yetkilileri, Dünyanın ilk üstün zekâlar okulu olan Enderun’dan ihmal olarak ortaya koyulan bu proje, üstün zekalı öğrencilere uygun şartlarda eğitim görebilmeleri için sunulmuş bir imkan olduğu bildirdi. 

  MUCİT BEYİNLER AKIL VE ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİNDE, ÇOCUĞUNUZU KEŞFEDİN!  

        Oyunun bir öğrenme sanatı olduğunu vurgulayan Tüzder, şunları söyledi:

       "Oyun ile çocuklarımızın, psiko motor gelişimi, dil gelişimi, duygusal, zihinsel gelişimi ve zekâ gelişimini artıracağız. Çocuklarımız oyun oynayarak zekâ, dikkat ve konsantrasyonunu geliştirecek. Akıl ve zekâ oyunları, yup kapla ve dikkat geliştirme uygulanacaktır. Bu tür çalışmalar dünyada 50 ülkede yapılıyor. Çocuklarımız haftada iki kez oyunlarla 1 saat 15 dakika oyun oynayacaklar. Sadece 8 hafta sonra 20 saatlik oyun oynama süresi sonunda zekâ ve hafızalarında artış gözleniyor. Biz de bu sistemi atölyemizde uyguluyoruz."
        Bafra Tabakhane Mahallesi Güven Sokak'taki atölyede 5 ile 13 yaş gruplarına yönelik okul öncesi, ilkokul ve ortaokul gruplarına çalışma yapılacak.

              NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER