Bafra Müftüsü İsmail Çiçek Camii İnşaatlarını Gezdi

Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, Bafra’nın en büyük camisi olacak olan Yıldırım Beyazıt Cami İnşaatını ziyaret etti.

Bafra Müftüsü İsmail Çiçek Camii İnşaatlarını Gezdi

         Bafra Müftülüğü görevine geçen hafta başlayan İsmail Çiçek, Bafra ilçesinde bulunan camileri ve yapımı devam eden camii inşaatlarını ziyaret etmeye başladı.

      Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek, 29 Eylül 2014 Pazartesi günü ilçemiz İshaklı Mahallesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Camii inşaatını ziyaret etti. Camii inşaatını inceleyen Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Camii Yaptırma Derneği Başkanı İsmet Akkuş’tan inşaatla ilgili bilgiler aldı.

     Bafra Yıldırım Beyazıt Camii Derneği Başkanı İsmet Akkuş yaptığı açıklamada; “Mahallemizde yakınlarda camii bulunduğundan ezan sesi duyamıyorduk. Mahallemizde bir camii yapmak amacıyla camii derneğimizi kurduk ve hayırsever vatandaşımız Osman Alaman’ın bağışladığı arsada yaklaşık 600 metrekare alana camii inşaatı temellerini attık ve kısa zamanda camiinin kubbe yapım aşamasına kadar geldik. Camimizin arsasını bağışlayan Osman Alaman’a ve hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Tamamlandığında Bafra’nın en büyük camisi olacak olan camimizde aynı anda yaklaşık 3000 kişi birlikte ibadet edebilecektir. Benimde bu camide hiç olmasa bir tuğlam olsun diyen vatandaşlarımız Bafra Ziraat Bankasına açmış olduğumuz 0223/54060677-5001 nolu hesabına yardımlarını yatırabilirler. Camimizin kalan işlerinin tamamlanması için Müftülüğümüzün ve hayırsever halkımızın desteklerine ihtiyacımız bulunmaktadır. Ben duyarlı vatandaşlarımızın inşallah bu camimize de yardımlarını eksik etmeyeceğini düşünüyorum. Camimiz Bafra’mıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

     Caminin yapımında yardımcı olan Bafra halkına ve Dernek başkanı İsmet Akkuş’a teşekkür eden Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, camii için gerekli desteği sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.

              NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER