MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI HER YERDE

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir süre kalırken, Milli İttifak adayları da mahalle ziyaretlerine hız verdi.

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARI HER YERDE

      Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleşimi ile oluşan Milli İttifak’ta Milletvekili adayları, Bafra ilçesinin Çataltepe Mahallesine gitti. 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine kısa bir zaman kalırken, Milli ittifak adayları, Bafra ilçe merkezinde ve mahallelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.

      Bafra İlçesinin Çataltepe Mahallesinde vatandaşlarla buluşan SP. Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar ve Bilal Arslan, ziyarette Çataltepe Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

      MİLLİ İTTİFAKIN ADAYLARI BAFRA’DA SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ 

    Seçimlere birleşme kararı alarak giren SP ve BBP adayları Milli İttifak adı ile 7 Haziran’da güçlü bir şekilde sandıktan çıkmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

    Her akşam bir mahallede vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan adayların son durağı Bafra İlçesinin Çataltepe Mahallesi oldu.

    Mahallelinin sevgisi ile karşılaşan Milli İttifak’ın adayları, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek halkın önünde bir şans olduğunu ve bu şansın iyi kullanılması gerektiği vurgulandı.

        MİLLİ İTTİFAK ÇATALTEPE MAHALLESİ HALKINI ZİYARET ETTİ

     SP. Samsun Milletvekili adayları Turhan Bayraktar, Bilal Arslan, SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, SP. Bafra ilçe Başkan Yardımcısı Selçuk Yıldırım, BBP. Yönetim Kurulu üyelerinden Serhat Mürtezaoğlu ve SP ve BBP İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Mahalle Toplantısında sırayla söz alan Milli İttifak adayları ve parti yöneticileri, ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatarak, Türkiye’nin önünün açılması için 7 Haziran seçimlerinde iktidarın değişmesi gerektiğini söylediler. Mahalle halkının da büyük destek verdiği adaylar, barajı aşarak Milli İttifak’ın mecliste halkın sesi olacağını belirttiler.

     Gündüz ve Akşamları vatandaşlarla buluşan adaylar, gündüz şehir merkezinde de vatandaşların sorun ve dertleri ile yakından ilgileniyorlar.

     SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, “Bu akşam Saadet Partisi olarak, 7 Haziran Genel Seçimleri için Çataltepe Mahallesindeki vatandaşlarımızla hasbihal yapmaya, siyasi parti olarak projelerimizi anlatmaya geldik. Biliyorsunuz biz, siyaset sahnesinde, hemen hemen 50 yıldır varız. Bugün partinin ruh kökü, kendi görüşü, milli görüş olarak sahalardayız. Bunu bu seçimlerde, milletimizin diğer biri olarak kabul ettiğimiz, çok değerli kardeşlerimiz, merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu Büyük Birlik Partisi ekibi ile millet olarak, milletin ittifakı olarak, ittifak yaptık. Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ile birlikte Saadet Partisi adında, iki parti seçime birlikte giriyor. Bu iki görüş ve parti sizi hiçbir zaman yanıltmadı. Size hiçbir zaman yalan söylemedi. Sözünün eri oldu. Verdiği vaatlerin her zaman arkasında durdu” dedi.

    Çataltepe Mahallesinin eniştesi olduğunu ve bu mahalleden gereken oyu beklediklerini belirten SP Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar,”Köylerimiz mahalle olmuş, işte mahallemizin hali, mahalle demeye mahalle demişler ama hizmete sıra gelince, hiçbir şeyde var olmayan bir mahalle olmuş. Büyük şehir yasasıyla ilçeler ilçeliğini, köyler köylüğünü kaybetmiştir. Bizim arkamızda öyle, iktidarın yaptığı holding destekleri yok. Biz, helal paramızla sizlerin karşısında siyaset yapmaya çalışıyoruz. Helal ahlakımızla siyaset yapmaya çalışıyoruz. En iyi tarımın yapılacağı yerdeyiz. Bu seçimde, mevcut iktidara ve yanında bulunan muhalefete bir ders vereceğinize inanıyorum” diye konuştu.

   Tütünün en iyi üretildiği Çataltepe Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten SP Samsun Milletvekili adayı Bilal Arslan ise, “Biz, şatafatlarla buralara gelmedik. Her şeyin gerçekten ne olduğunu siz bizden samimi söylüyorum, bizden daha iyi biliyorsunuz. Bir tarafa yöneltilmiş medyaya baktığınız zaman bizleri g öremezsiniz. Bunlar zaten yok dedirtiyorlar. Bizde, baraj problemi yok, bizde iş ve icraat var. İnsanları bu mevcut narkozdan kurtarmak çok zor. Allah rızası için bu seçim oyunuzu Saadet Partisine veriniz” şeklinde konuştu.

    Geçmiş yılda, SP’den Bafra Belediye Başkan adayı olan Selçuk Yıldırım ve BBP’den Bafra Belediye Başkan adayı olan Serhat Mürtezaoğlu, 7 Haziran genel seçiminin önemi hakkında birer konuşma yaptı.

                       NAMIK AZGIN   
       

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER