HACINABİ SAKİNLERİ BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Bafra Belediyesi Sıcak Asfalt çalışmalarını Hacınabi Mahallesi’nde sürdürüyor.

HACINABİ SAKİNLERİ BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Bafra Belediyesi Sıcak Asfalt çalışmalarını Hacınabi Mahallesi’nde sürdürüyor.

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları Bafra’nın en işlek caddelerine ve sokaklarına sahip Hacınabi Mahallesinde devam etti. Hacınabi Mahallesinde asfalt çalışması tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Mahallenin diğer bozuk yollarında da çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis Üyesi Hamit Kılıç, Hacınabi Mahallesi Muhtarı Mustafa Cengiz ile birlikte inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2016 yılı içerisinde şu ana kadar 10.000 tondan fazla asfalt döküldüğünü belirterek şunları söyledi.

“Bafra İlçemizin çeşitli mahallelerinde yaz sezonu ile birlikte hem kaldırım hem de asfalt çalışmaları yaptık ve yapmaktayız. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu çalışmaları hız kesmeden Hacınabi Mahallemizde devam ettiriyor. Daha önce diğer mahallelerimizde asfalt çalışmaları yaparken Hacınabi Mahallemizin bazı bölgelerinde de yama çalışmaları yapmıştık. Asfalt çalışmalarımızdan sonra ilçemizin değişik noktalarında kaldırım çalışmalarımız da olacak. Belediyemiz tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarını sürdürecek. Bugün de Hacınabi Mahallemizde yürüttüğümüz asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik, ekibimizden çalışmalar hakkında bilgi aldık.”dedi.

Başkan Şahin çalışmaları inceledikten sonra vatandaşlarla sohbet etti. Hacınabi Mahallesi sakinleri ise yürütülen çalışmalar nedeni ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti.
 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 12:48

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER