HASKÖY CUMHURİYET İLKOKULU' NDAN VELİLER ARASI ŞİİR YARIŞMASI

Bu güne kadar; yapmış olduğu çok sayıda sosyal, kültürel, edebi ve eğitim- öğretimle ilgili etkinlik ve projeleriyle sesini başarıyla duyuran Samsun Hasköy İlkokulu' nda bu defa öğrenci velileri şiirleriyle yarıştılar.

HASKÖY CUMHURİYET İLKOKULU' NDAN VELİLER ARASI ŞİİR YARIŞMASI

Edebiyatın önde gelen dallarından biri olan şiire; bu denliilgi gösterilmesi, Türk Şiiri' nin geleceği adına da umut verdi.

Hasköy Cumhuriyet İlkokulu' nda gerçekleşen Şiir Dinletisi ve Şiir Yarışması' nda velilerin ortaya koyduğu dikkat, başarı ve heyecan dikkat çekti.

 .İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR, Canik Kadın Girişimciler Derneği BaŞkanı Filiz YAVUZ, Vezirköprü Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu Müdüresi Emine ÖNGÖR, Okul İdaresi Öğretmenleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte; 15 Yarışmacı; birbirinden güzel şiirlere adeta okurken ruh ve renk kattılar.

Ayrıca; Okul Müdürü Ümmet ÖNGÖR, İngilizce Öğretmeni Mukadder KARACA,, Rehberlik Öğretmeni Ümit Yaşar AYDIN ve Sınıf Öğretmeni Fatih GÜR, şiirleriyle programa renk ve ahenk kattılar.

Şiir Yarışması' nda dereceye girenler ve okudukları şiirler ise şöyle:

  1. Sakarya şiiriyle Turgay Yürümez

2.  Yapmayaydin İyiydi şiiriyle Yıldız Türk

3. Basrali Ömer' den Mektup şiiriyle Ayten Falcıoglu

4.  Bir Kadin Gittiğinde şiiriyle Nur Köse

5.  İstanbul' u Dinliyorum şiiriyle Beyhan Durgun.

Ödül Töreni' nde konuşan Okul Müdürü Ümmet Öngör  " Sahnede bırakın şiir okumayı; konuşmak bile zor iken, yoğun biçimde yarışmaya katılan tüm velilerine teşekkür ederim

 Ayrıca; bugÜn bizi yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren İlçe Milli Eğitim Müdürü' müz sayın Mustafa UZUNLAR' a  tüm kalbimle teşekkür ederim. " dedi.

 Okul Müdürü ÖNGÖR, sözlerini " Harika program için, emeği geçen herkese güzel dileklerimi ve teşekkürlerimi sumayı bir borç bilirim " diyerek tamamladı.

 Program sonu, Ödül Töreni' nde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa UZUNLAR;  Yarışma Birincisi Turgay YÜRÜMEZ' e ödülünü verip " Hasköy Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu' nda bir çok programa katıldım.

 Hepsi de İl Programı gibi kaliteli ve çok güzel programlardı. Bugün de burada ,haftaya şiirle harıka bir başlangıç yaptık. Programda emeği geçen herkesi; başta okulumuz idarecileri ve öğretmenlerini kutluyorum.

Ayrıca bugÜn burada çok güzel bir şekilde, kalbimize işleyerek şiirlerini sunan velilerimize de teşekkür ediyorum. " dedi.

 Ödül Töreni sonunda, hatıra fotografı  çekimi ile program sona erdi.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER