MHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI DELEGELERLE BULUŞTU

MHP Bafra ilçe Teşkilatı, Bafra Öğretmenevi Restoranında delegelerle buluştu.

MHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI DELEGELERLE BULUŞTU

       Kongre öncesi delegelerle bir araya gelen MHP Bafra ilçe Teşkilatı parti üyeleri ve delegelerle istişare yaptı.

      MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “ 2015 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kongreyle ilgili gerek istişare, gerekse delegelerimizle buluşmak amacıyla, bu programı tertip ettik. 22 Ocak 1012 tarihinde, Milliyetçi Hareket Partisinin 10 olağan kongresiyle, MHP Bafra ilçe teşkilatı yönetimine geldik. Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe teşkilatı olarak, yönetime ilk geldiğimiz dönemde, Bafra Ülkü Ocakları kapalı idi. Bafra Ülkü Ocakları şimdi faal bir şekilde çalışmaktadır. Yine bizlerin gönüllü kuruluşları Kamu-Sen, Türk Eğitim-Sen ve TÜRKAV faal bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bizler için önem arz eden birde Türk Diyanet Vakıf –Sen var. Bafra’mızda, Türk Diyanet Vakıf-Sen’in 100’e yakın üyesi var. Bafra’da, Milliyetçi Hareket Partisi ve gönüllü kuruluşları, bugün itibariyle, 2000 yılı sonrası ve 2010 yılı devamında da, adeta yeşermeye yüz tutmuş, filizlenmeye başlamış, gelecek için yüzlerce, umut var bir şekilde gelişmektedir” dedi.

     Kökleri mazide olan bir hareket olduklarını belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “ Biz, hareketimizi 1980 öncesi olarak sıralamayacağız. Milliyetçi Hareket Partisinin mazisi 1944’lerde de başlamadı. Ama bakıldığı zaman Selçuklusuyla, Osmanlısıyla, Türk Cihan merhuresine inanmış bir milletin torunlarıyız. Bugün burada Milliyetçi Hareket Partililer olarak, vatansever, yurtsever insanları olarak, bizler mazimizi de bileceğiz. Geleceğimize de, sahip çıkacağız. Bafra Milliyetçi Hareket Partisi, Milliyetçi Hareket Partisinin Bafra İlçe yönetiminin değildir. Bafra Milliyetçi Hareket Partisi tüm Bafra halkınındır. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, üyeleri ve delegelerinindir. Bizler bu noktada partimize ne kadar sahip çıkarsak, o kadar başarılı oluruz. Hepimiz samimi olmak mecburiyetindeyiz. Bizler, hep birlikte partimize sahip çıkarsak, ülkemize sahip çıkmış olacağız” diye konuştu.  

                  “TEKRAR MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

       MHP’nin bu ülkenin geleceği için önemli yerinin olduğunu belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Bizler, Milliyetçi Hareket Partisine sahip çıkarken aynı zamanda, vatanımıza, milletimize sahip çıkmış oluyoruz. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ve mensupları olarak, öncelikle partimize sahip çıkalım.418 tane delegemiz var. 10 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre de, MHP Bafra ilçe başkanlığına tekrar adayım. Kongreye hazırlıklarımızı yaptık. Partimize hep beraber sahip çıkalım. Her üyenin partide hakkı vardır” şeklinde konuştu.

      İstişare ve delegelerle buluşma programına MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediyesi Meclis üyeleri, delegeler ve parti üyeleri katıldı.

      NAMIK AZGIN          

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER