banner223

SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN BAFRA OSB TOPLANTISINA KATILDI

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Samsun Valisi İbrahim Şahin başkanlığında yapıldı.

SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN BAFRA OSB TOPLANTISINA KATILDI

     Samsun Valiliği'ne yeni atanan Vali İbrahim Şahin, Bafra'da Hükümet Konağı önünde iki öğrenci tarafından çiçekle ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

               BAFRA OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

    Karşılama törenine katılanlarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Samsun  Valisi İbrahim Şahin daha sonra Bafra Kaymakamlık makamına geçti. Makamda bir süre Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından, Samsun Valisi İbrahim Şahin’e, Bafra hakkında bilgi aktarıldı.

     Toplantıya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra OSB müteşebbis ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis de katıldı.

       Samsun Valisi İbrahim Şahin toplantı sonrasında,"Bafra, Samsun'un en büyük ilçesinden birisidir. Bugün burada Organize Sanayi Bölgesi üyeleriyle güzel bir toplantı yaptık.Bafra OSB'ye, Medikal aletler ile ilgili yatırımların getirilmesi söz konusu ve bununla ilgili karar aldık. Bence, çok önemli bir karardır. İnşallah medikal alet üreten firmalar burada üretim yapacaklar. Almış olduğumuz kararımızın akabinde de, el birliği ile bu faaliyetlerin hızlandırılması konusunda bir çaba sarf edeceğiz. Bafra'da, bu işi gerçekleştirirsek çok önemli bir yatırım olacaktır, hem de istihdam sayısının artırılması söz konusu olur.Bu da Bafra ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkı sağlar diye düşünüyorum" dedi.

     Toplantı sonrasında, Samsun Valisi İbrahim Şahin Samsun’a döndü.
NAMIK AZGIN




 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER