banner221

CAMİLER HAFTASINDA GENÇLER CAMİLERİ DOLDURDU

Bafra Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını dolu dolu geçirdi.

CAMİLER HAFTASINDA GENÇLER CAMİLERİ DOLDURDU

       Bafra T Tipi Ceza Evi’nin açık bölümünde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilen Vaiz Bilal Ayaz’ın konuşmacı olarak katıldığı, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in açılış konuşması yaptığı ve Bafra Müftülüğü İlahi Korosunun sunduğu Tasavvuf Musikisi Dinletisi hükümlüler tarafından büyük ilgi gördü.

       Ardından Kredi Yurtlar Kurumu Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu’nda sunulan Tasavvuf Musikisi ve Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in sohbeti genç üniversite öğrencilerinin dikkatlerini Camiler Haftasına yönetti. Bir diğer program ise; Bafra Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen konferansta Yrd.Doç. Dr. Yusuf Acuner Din Görevlilerine hitap etti.

Tema gençlik olunca sportif aktivitelerde unutulmadı. “Cami Gençleri Halısaha Futbol Turnuvası” adı altında genç cami cemaatinden oluşan cami futbol takımları kıyasıya mücadele etti. Birincilik ödül ve kupaları Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tarafından verildi.

        Engelsiz camiler projesi altında zihinsel engelli kardeşlerimizle cami buluşması tertip edildi. Hacı Mahmut Şahin Camii ile Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi “kardeş cami kardeş okul” kabul edildi.

        Bafra Müftülüğü tarafından gençlere yönelik olarak “Cami Gençlik Buluşması” adı altında, 18 Ekim 2014 Cumartesi günü, “Sabah Namazı Gençlik Buluşması” programı Büyük Cami’de, bayanlara yönelik program ise, 19 Ekim 2014 Pazar öğle namazı Site Camii’nde düzenledi. Her iki programa da katılım ve ilgi üst düzeyde oldu. 

         Bafra Müftülüğünce, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, “Geç Kalma Genç Gel” sloganına kutlandı.

           NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER