SAMSUN ZABITASI GÖZ AÇTIRMIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Samsun’un tüm ilçelerinde başlatılan Kaldırım İşgali çalışmalarına Bafra’da devam ediyor.

SAMSUN ZABITASI GÖZ AÇTIRMIYOR

      Bafra ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım işgali denetimi yapıldı. Samsun Zabıtası Bafra’da yaptığı denetimlerde birçok işyerine ceza kesti. 

                            ZABITADAN ÇEVRE KİRLİLİĞİ DENETİMİ

      Bafra ilçesinde, Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri sokak, caddelerde çevre temizliği denetimi yaptı.

     Ekipler, Bafra ilçesinin cadde ve sokaklarında üzerinde yaptıkları denetimlerde, yaya kaldırım işgali yapan esnaflara 91 TL Ceza keserken, çok sayıdaki vatandaşa da çevreyi kirletmemeleri yönünde uyarılarda bulundu.

      Ekim ayında, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin broşür ve tebligat ile esnafları uyarmasının ardından Bafralı esnafların Büyükşehir belediyesine müracaatları sonucu kaldırımda göze batmayacak, bir şekilde 1 sıra şeklinde mal koyulabileceği doğrultusunda izin alındı.

            BAFRA İLÇESİNDE BİR GÜNDE 160 ESNAFA CEZA KESİLDİ
       Samsun Büyükşehir Zabıta ekipleri habersiz bir şekilde denetim yaparak kaldırım işgali yapan iş yerlerine işlem yaparak ceza kesti.
      Bunun yanı sıra birçok esnafı da reklam dubaları ve flamaları hakkında uyararak hemen kaldırılmasını sağladı. Büyükşehir ekipleri, esnaflara denetimlerinin devam edeceğini ve 1 yıl içinde 3 kez cezai işlem görmeleri doğrultusunda iş yeri ruhsatlarının iptal olabileceği bildirdi. 
       Yapılan denetim sonucu kaldırım işgali yapan esnafa 91 TL ceza kesildi.

NAMIK AZGIN 
         

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER