GÜNGÖR,'HEDEFIMIZ BÜYÜK'

Kick Boks antrenörü Muharrem Güngör,"Çalışmalarımızı Atatürk Spor Salonunda Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 19 ile 21 saatleri arasında yapıyoruz. Bu gurubumuzda 30 sporcu devam ediyor" dedi.

GÜNGÖR,'HEDEFIMIZ BÜYÜK'

       'ŞEHRİMİZE DAHA FAZLA MADALYA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ'

         10 ile 17 yaş arası çocuk ve gençleri bu guruba kayıtlarının  yapabildiğini belirten Kick Boks antrenörü Muharrem Güngör," Çalışmalara başlayalı çok uzun bir süre olmamasına rağmen sporcularımız kısa zamanda önemli başarılar elde ediyorlar. Bu yıl ordu ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında Sezer Aydemir isimli sporcumuz yıldızlar kategorisinde üçüncü olarak önemli bir başarı sağlamıştır.2015 yılında şehrimize daha fazla madalya kazandırmak için çalışmalarımız sürdürüyoruz" diye konuştu.
              '24 MADALYA KAZANARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTİK'
           Kick Boks Federasyonu Karadeniz Böle Başkanı ve Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan." Mücadele sporu olan Kick Boks branşına ilgi her gecen gün artıyor ve taleplere cevap vermekte zorlanıyoruz. İlgiye paralel olarak başarımızda artmakta 2014 yılında Türkiye Şampiyonlarında Samsun ili 24 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Spor yapan gençlerimiz, günlük hayatın stresini atarak  ruhsal ve bedensel acıdan daha sağlıklı oluyorlar. Tüm çocuk ve gençlerimizi spor salonlarına davet ediyoruz" şeklinde konuştu.   
                  Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER