Samsun'da Fabrika Yangını

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yangın çıkan cam ve alüminyum üretilen fabrikada, büyük çapta hasar meydana geldi.

Samsun'da Fabrika Yangını

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yangın çıkan cam ve alüminyum üretilen fabrikada, büyük çapta hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Kutlukent 73. Sokak'ta faaliyetler gösteren bir cam ve alüminyum fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın tamamını etkisi altına aldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerince binada bulunan işçiler tahliye edilirken, polis tarafından ise bina çevresinde güvenlik tedbirleri alındı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra iş makineleriyle de müdahale edilen yangın, yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın, fabrikada büyük çaplı hasara yol açtı.

Bu arada yangın sırasında dumandan etkilenen bazı işçilere ise bina yakınlarında bekletilen 112 Acil Servis ambulanslarında oksijen verildi. Olayı haber alarak fabrikaya gelen iş yeri sahiplerinin yakınları, yangını gözyaşları içerisinde izledi.

Öte yandan Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de kimyasal zehirlenmelere karşı olay yerinde hazır bekletildi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını belirterek, "Şu an soğutma çalışmaları devam ediyor. Dumandan etkilenen bir işçi hastaneye kaldırıldı." dedi.

 













Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 08:49

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER