SEVGİYLE UZANAN ELLER PROJESİNDE; CUMHURİYET SEVGİ KAMPI

Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Kızılırmak İlkokulu'nun koordinatörlüğünde okul müdürü Hasan Elagöz’ün düzenlemesiyle, "Sevgiyle Uzanan Eller" projesinin 5’inci Cumhuriyet Sevgi Kampı Anadolu Öğretmen Lisesi Yatılı Bölge Okulunda yapıldı.

SEVGİYLE UZANAN ELLER PROJESİNDE; CUMHURİYET SEVGİ KAMPI

     Bir gün ve bir gece konaklamalı yapılan kampa 40 öğrenci ve 4 öğretmen katıldı. Kampa Dededağı, Cumhuriyet, Atatürk, Nazmiye Demirel, Ticaret ve Sanayi Odası ve Gazi ortaokullarından toplamda 40 öğrenci vardı.
     Bafra Kaymakam Halis Arslan çocuklara yapmış olduğu konuşmasında;
    “Sevgiyle Uzanan Eller projemiz güzel bir şekilde devam ediyor. Sevgi Kampının bu 5.cisini yapmaktayız.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla düzenlediğimiz Sevgi Kampında bulunmaktayız. İlk öncelikle Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Bu yaptığımız Sevgi Kamplarının asıl gayesi sizi sevdiğimizi, size değer verdiğimizi ve önce çocuklar için çalıştığımızı belirtmek isterim. Onun için sizler bizim gözbebeğimsiniz. Dolasıyla biz sizlere çok değer veriyoruz, önemsiyoruz ve çocukların hepsini de seviyoruz. Bu güzel projeye imza atanlara, destek verenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca anne ve babalarınıza da teşekkür ediyorum. Bütün çocuklar birbirini sevecek, değer verecek, kollayacak ve koruyacak. Biz sizlerin akıllarınıza güveniyoruz, başkasına aklınızı kullandırmayın. Sizleri kandırmak ve kötü alışkanlık kazandırmak isteyenlere, sizlere kötü huy kazandırmak isteyenlere değil de size güzellikler aşılayanlara fırsat verin. Bizim aradığımız güzel çocuklar ahlaklı, dürüst, çalışkan, büyüklerine daima hürmetkar olur. Sizler tüm güzelliklere layık olan çocuklarımızsınız. Ayrıca bu izci kıyafetlerini gönderen Adana İzci İl Temsilcisi Ayhan Binboğa’ya teşekkür ediyorum” dedi. 
     Akabinde akşam yemeğinden sonra Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına geçildi. Burada havai fişekler atıldı.
     Bafra Anadolu Lisesinin öğrencileri ile birlikte Cumhuriyet meydanından, Gençlik Merkezine kadar fener alayı düzenlendi ve sonrasında Sevgi Kampına geçilerek kamp ateşi yakıldı.

NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER