SİNOPLULAR DERNEĞİNDEN TARİH KÜLTÜR VE DOĞA GEZİSİ

Samsun’un Bafra ilçesi Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği, ülkemizin dünyaca ünlü cennet köşelerinden Marmaris, Bodrum ve Pamukkale’yi kapsayan muhteşem bir gezi düzenledi.

SİNOPLULAR DERNEĞİNDEN TARİH KÜLTÜR VE DOĞA GEZİSİ

    Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu'nun organize ettiği ve çoğunluğu öğretmen 46 kişinin katıldığı gezi kafilesi,  Muğla'nın Bodrum ilçesinden geziye başladı.

     Rehber eşliğinde, Bodrum, Marmaris'in tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yerinde görerek izleme imkânını buldu. Marmaris ağırlıklı gezide 3 gece Marmaris sahilinde denize sıfır noktada bulunan 4 yıldızlı Mali bu Beach Hotel'de konakladı.

                                        DOĞA GEZİSİ İLGİ GÖRDÜ

    Akdeniz Ve Egenin kesişme noktasındaki koyları ve adaları kiralana yatla gezen Bafra kafilesi sabahtan akşama kadar çok keyifli vakit geçirirken doğal güzelliklere de hayran kaldılar. Gökova Akyaka'da bulunan Azmak deresindeki doğal akvaryum insanları adeta büyüledi. Bafra'ya Dönüş yolunda Denizli Pamukkale'yi gezen kafile Dünya'nın yedi harikasından biri olan Pamukkale travertenlerini doya doya izlediler üzerinde yürüdüler.

     Geziden çok memnun olduklarını belirten dernek üyeleri, bu tür gezilerin tekrar yapılmasını istediler.

     Pamukkale'de akşam yemeği yiyen kafile Denizli'deki bir tekstil fabrikasından yaptıkları alışverişten sonra Bafra'ya döndü.

   NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER