ALMAN HEYET BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Konsorsiyumu organizesinde Samsun'a davetli olarak gelen Almanya-Holstein eyaleti ve eyalete bağlı Kiel şehri yöneticilerinden oluşan 13 kişilik heyet, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

ALMAN HEYET BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

   Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz Konsorsiyumu organizesinde Samsun'a davetli olarak gelen Almanya-Holstein eyaleti ve eyalete bağlı Kiel şehri yöneticilerinden oluşan 13 kişilik heyet, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

  Ziyarete Almanya-Holstein Eyaleti Ekonomi, Çalışma, Ulaştırma ve Teknoloji Bakanı Reinhard Meyer, Kiel Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ulf Kampfer ve eyalet görevllileri katıldılar.

    Başkan Yılmaz kardeş şehir ilişkilerinin de bulunduğu eyaletin başkenti Kiel'den gelen konuklarını Samsun'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "daha önce temellerini attığımız iyi ilişkilerimizin hem ekonomik hem de kültürel alanda daha da geliştirilmesi için her türlü çabanın destekçisi olduğumu söylemek istiyorum" dedi.

   Başkan Yılmaz, konuklarına Samsun'un geçmişi, bugünü ve hedeflerine yönelik kısa bir bilgilendirme konuşması da yaparak en kısa zamanda kendisinin de Almanya'yı ziyaret etme arzusunda olduğunu belirtti.

    Konuşmaların ardından Başkan Yılmaz tarafından konuklarına ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER