EĞİTİM-İŞ BAFRA TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Eğitim-İş Bafra İlçe Temsilciliği yönetimi sendika binasında basın toplantısı düzenleyerek ilçe yönetiminde görev değişikliği yapıldığını açıkladı.

EĞİTİM-İŞ BAFRA TEMSİLCİLİĞİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

        Eğitim-İş Bafra Temsilciliği Başkanı Suat Özkolay, 1 Haziran'da yapılan Eğitim-İş Samsun  kongresinde Örgütlenme Sekreteri olarak seçildi ve Eğitim-İş Bafra Temsilciliğindeki Başkanlık görevini İlçe Sekreteri Atakan Şen'e devretti.

         Eğitim-İş  Bafra Temsilciliği binasında yapılan basın toplantısında Eğitim- İş Bafra Temsilciliği yeni Başkanı Atakan Şen tarafından Eğitim-İş Samsun Örgütlenme Sekreteri olan Suat Özkolay'a görev aldığı süre içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. 
     Plaket takdiminin ardından görev değişikliği ile ilgili açıklama yapan Suat Özkolay, "Eğitim-İş'te görev yapmak onurların en büyüğüdür ve bana verilen bu plaketten çok daha önemlidir. Bu iş bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı Atakan arkadaşımın en ileriye taşıyacağından hiçbir şüphem yoktur. Eğitim- İş Bafra örgütü olarak biz Türkiye genelinde birçok konuda öncülük yapan bir örgütüz. Samsun seçimlerinde de Eğitim-İş Bafra Temsilciliği tamamıyla gücünü hissettirmiş, 200 kurul delegeli Samsun yönetimine şahsım Bafra'nın desteği ile Örgütlenme Sekreteri olarak seçildim. Bu bir ayrılık değil, birlikteliğin artmasıdır. Bu birliktelik çok daha güçlü olarak Bafra Eğitim-İş'e çok daha güç kazandırmıştır. Bafra Eğitim-İş yönetimi ve Atakan Şen ile birlikte bundan sonra Bafra Eğitim-İş'i daha ileriye götürmek için çalışacağız" dedi.
    Suat Özkolay'ın konuşmasının ardından konuşma yapan Atakan Şen ise, "Biz bir ayrılık yaşamıyoruz. Daha güçlü bir şekilde daha beraber hatta Samsun ile birlikte daha iç içe gelerek öğretmen arkadaşlarımıza daha iyi hizmet etmeye çalışacağız. Hiç kimsenin aklına yönetim değişikliliği değil, güçlü bir beraberlik gelmelidir" diye konuştu.  
    Yeni yönetim şu şekilde oluştu:

"Eğitim –İş Bafra İlçe Temsilciliği Başkanı Atakan Şen, İlçe Temsilcilik Genel Sekreteri Onur Gündüz, İlçe Temsilcilik Mali Sekreteri İlker İleri, İlçe Temsilcilik Örgütleme Sekreteri Özcan Alper,  İlçe Temsilcilik Özlük Hukuk Sekreteri İsmail Öncü, İlçe Temsilcilik Eğitim Sekreteri Sadık Şükrü Atamer, İlçe Temsilcilik Basın Yayın Sekreteri Adil Şener."

                       NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER